Beyaz ýn ittifak holding ile
Arasýnda Bir musibet var gibi..
Hangi boyuttadýr, cezai müeyyidesi
Varmýdýr bunu bilemiyorum.
Cezai müeyyidesi varsa ne
Olur acaba? Bunlarý öðrenmek
gerek... hemde çokkk acele...
Düþüþlerin sebebi bu muhtemelen...
Beyaz ýn ittifak holding ile
Arasýnda Bir musibet var gibi..
Hangi boyuttadýr, cezai müeyyidesi
Varmýdýr bunu bilemiyorum.
Cezai müeyyidesi varsa ne
Olur acaba? Bunlarý öðrenmek
gerek... hemde çokkk acele...
Düþüþlerin sebebi bu muhtemelen...
8000 gönderimden sonra yeni sayfa ile devam... ***("Yatýrým Tavsiyesi Deðildir... Kimse Dikkate Almasýn...")***
4 ay mý býlmýyomký aldýk zarar cok morel býtýk 9 geckýn aldýk 2,60 larda onceký msjlarýma bak
Hocam bekle dahada dussun alim imkanin varsa maliyet dusur,benimde 6,5 bin zarar oldu bundan kar 4 bin kar yapmistim,totalde 3 bin zarar var yani. Aylik ta ki grafige bakinca 1 e kadar yolu var bunun sanki.
SM-J500F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gözgöre göre 2.90 dan aldýk... maalesef...
Artýk en son düþtüðü yeri görürsek oradan maliyet düþürme faaliyetleri olacak herhalde.
Ýnþallah þirketin tahtasý kapanmazsa!
Ýttifak holding le bir sýkýntýsý varmýþ dün akþam
Öðrendim. Ýnþallah bir sýkýntý çýkmaz. Çýkmaz
Ýse yürür gider. Varsa sonucu bilemiyorum. Bilgisi olan var ise paylaþalým...
8000 gönderimden sonra yeni sayfa ile devam... ***("Yatýrým Tavsiyesi Deðildir... Kimse Dikkate Almasýn...")***
Ýttifak holding in grafiðini
Ýncelediðimde beyaz düþtükten sonra ittifak holding çýkmaya baþlamýþ
16 Aðustosta ki haberde;
Ýttifak Holding ve Adese hisselerinde yeniden firari manipülatör Mecnur Çolak adý konuþulmaya baþlandý. Beyaz Filo ve Çemaþ hisselerinde çok sayýda ismi maðdur eden Çolak’ýn, Ýttifak Holding Yönetim Kurulu Üyesi Murat Kývrak ile görüþmeye baþladýðý öne sürülüyor. Murat Kývrak’ýn pasaportuna bakýldýðýnda sýk sýk Bulgaristan’a giderek Mecnur Çolak’ý ziyaret ettiði iddiasý borsa kulislerinde konuþuluyor.
DAHA ÖNCEKÝ OPERASYONDA YAKAYI ELE VERMÝÞLERDÝ
Bilindiði gibi geçtiðimiz dönemlerde Adese ve Ýttifak Holding hisselerinde iddialara göre firari FETÖ’cü Faruk Bakaç ile firari manipülatör Mecnur Çolak büyük bir operasyon yapmýþ, hisselerde sert fiyat hareketleri yaþanmýþtý. O dönemde SPK, iþlem yapan kiþilere aðýr cezalar ve iþlem yasaðý getirmiþti. Ýþlem yasaðý getirilen isimlerden biri de Iþýklar Grubu’nun patronu Rýza Kutlu Iþýk’tý. Çolak, piyasadan topladýðý Iþýklar Grubu hisselerine karþýlýk patron Rýza Kutlu Iþýk’a Adese hissesi aldýrmýþ, SPK da bu iþlemleri yakalayarak çok sayýda ismi cezalandýrmýþtý.
Bir þeyler varda çözemiyorum.
Ýnþallah ucu beyaz a dokunmuyordur...
Yer Ýmleri