Ne diyorsunuz çözer mi tabaný
Ne diyorsunuz çözer mi tabaný
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Burasý doðunun batýsý, batýnýn doðusudur.
ben bir iki taban beklerim. hemen çözeceðini zannetmem. çözerse de sürpriz olur. eðer derdi gitmek ve bu furyayý kaçýrmamaksa, tahtayý gruba devretmiþlerse, haber uçuracaklarsa bir kaç tabandan sonra alýr baþýný gider yine. ha bu beyaz geldiði yere de döner, süründürür aylarca. benzer hareketleri yaptý. ama ben bir kaç tabandan sonra döneceðini düþünüyorum.
Burada yer alan herhangi bir bilgi, yorum ve tavsiye (niteliði ne olursa olsun) yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanlarýn kiþisel görüþlerine dayanmaktadýr. Bu görüþler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir.
11,520 lerden realizasyon yaptýlar gibi. Aman susalým. Siz istediðiniz gibi çalýþýn tahtanýn sahipleri. Bizden zarar gelmeZ. Haddimizi biliriz. Neyiz ki biz küçük yatýrýmcý. Tahtanýn sahibine ters gitmemeyi artýk öðrendik çok þükür.
Not: yazýlanlar alým satým tavsiyesi deðildir. 30 senedir devam eden küçük yatýrýmcý muhabbetidir.
gel gel yapmýyorsa dönmüþ iki gözümün çiçeði, tam da düþündüðümüz gibi![]()
bakalým bu hafta nasýl geçecek.
Burada yer alan herhangi bir bilgi, yorum ve tavsiye (niteliði ne olursa olsun) yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanlarýn kiþisel görüþlerine dayanmaktadýr. Bu görüþler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir.
1 ekimde beyaz alt pazarda sürekli mi iþlem görecek. 10 ile 6 saatleri arasý
Teþekkürler...
Yer Ýmleri