Hocam aynı yerden yakalanmışız herhalde fiyat olarak.tabi ben alım satım yapıyordum uzun vadeli düşünmüyordum ama 20'lere gelme ihtimalini bu durumda görüyor musun şu an
ASUS_Z00LD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hocam aynı yerden yakalanmışız herhalde fiyat olarak.tabi ben alım satım yapıyordum uzun vadeli düşünmüyordum ama 20'lere gelme ihtimalini bu durumda görüyor musun şu an
ASUS_Z00LD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu kadar lot piyasaya salınacaksa vede satılmak içinse bu hissenin tekrar 10 ları görmesi kısa ve orta vadede imkansız. eğer bu fiyatlardan alan olursa bu mümkün görünmüyor ozaman ivme kazanabilir. Alacak yada almak isteyenler daha aşağıdan yani daha ucuz fiyatlardan almak isteyecektir. Kimbilir şu an ne desek boş kafalarında ne olduğunu anlamak mümkün değil. inşallah hayırlısı olur. EN BÜYÜK HATAMIZ BU TÜR HİSSELERE YATIRIM YAPMAK. DİĞER ADIYLA KUMAR OYNMAK
neden düşürüyor çünkü ayın 9 da bilanço yayınlayacak.bugünkü iflas eden filo şirketini bahane edip düşürüyorlar.ytd
bazı mecralarda olumsuz haber yayanlar var elimizdekileri alıp yola devam edecekler. bilerek yapılan olumsuz haber yaygarası var kanmayın.
Pek eldekileri alma gibi goremedim.cogunlukla ele verme var.dunya kadar ky almis hisseyi.bu kagit kolay kolay gitmez.
Lenovo A6020a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bu pazardaki firmalar altı ayda bir bilanço veriyor oda ayın 9 unda bu hafta toplayabildikleri kadar toplayacaklarki haftaya hareket yaptırsınlar.ytf
neden ortalıkta birşey yokken bedelsiz yapılır.hadi yapıldı neden hissesi olanların bedelsizleri bu fiyattan satmalarına izin verilir.bence yakında çok güzel haber patlatacaklar.ytd
Yer İmleri