Þirketin faaliyet alaný modern, teknoloji çaðýnýn temelleri. Geliþme alanlarý. Kamu yatýrýmýna baðlý. Kamu tasarruf tedbirleri sebebiyle bu alanlara yatýrým kýsýtlý olabilir. Ayrýca son yýllarda faaliyet karý düþük gözüküyor. Çok emin olamadým.
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Ýþlem görmeye ne zaman baþlýyor ? Bilen var mý?
Son düzenleme : emektar; 02-12-2019 saat: 22:35.
https://www.papillon.ru/eng/14/
þirketin hakim rus ortaðý Papillon AO ! bu sirketin kendi orijinal sitesi incelendiginde aslinda sirket faaliyetlerinin sadece kamusal bir yatirima bagli olmadigi, ozel sektor ile de yogun bir calisma programi yurutulebilecegi konusunda bize bir fikir veriyor.
ancak gunumuz dunyasinda kamusal duzenin korunmasina yonelik yeniden bir yorumlamanin yapildigi dusunulurse (is yapmasi anlaminda) illa Turkiye icin dusunmenin de bir anlami yok. bircok ulkede bircok is baglantisi yapabilir, cok enteresan islere imza atabilir diye dusunuyorum.
spesifik ve gelisime cok musait bir alani var cunku. yogun ar-ge ve yuksek brut karlilikla calisan sektor. bence bist icinde cok farkli bir hareket alani bulacaktir diye dusunuyorum.
bir fikir benimki, bakip gorecegiz
yatýrým tavsiyesi degildir
Fiyat Ýstikrarý: Paylarýn BÝAÞ’da iþlem görmeye baþlamasýndan itibaren 30 gün süre ile yapýlmasý
planlanmaktadýr
buda iyi aldýðýmýz fiyatýn altýna indirmezler anladýðým....
Sen af yolunu tut, baðýþla, uygun olaný emret, bilgisizlere aldýrýþ etme.
Papilon Savunma, 6 Aralýk 2019 tarihinde Borsa Ýstanbul’da düzenlenecek olan gong töreni ile iþlem görmeye baþlayacak.
Yatýrýmcýlarýn yoðun ilgisiyle Gedik Yatýrým liderliðinde baþarýlý bir halka arz gerçekleþtiren biyometrik güvenlik sistemleri þirketi Papilon Savunma, Borsa Ýstanbul’da iþlem görmeye hazýrlanýyor.
Türkiye’nin ilk biyometrik sistem üreticisi Papilon Savunma, 6 Aralýk 2019 tarihinde Borsa Ýstanbul’da düzenlenecek olan gong töreni ile iþlem görmeye baþlayacak.
Papilon Savunma Yönetim Kurulu Baþkaný Murat Kerimoðlu, Papilon Savunma Teknik Üst Lideri Banu Altay, Gedik Yatýrým Yönetim Kurulu Baþkaný Erhan Topaç, Gedik Yatýrým CEO’su Onur Topaç, Gedik Yatýrým Genel Müdürü Metin Ayýþýk, Borsa Ýstanbul yöneticileri ve Sermaye Piyasasý Kurulu yöneticilerinin katýlýmýyla gerçekleþtirilecek olan tören saat 09.40'ta baþlayacak.
Yer Ýmleri