Google da yazýp arattým. Resimlerde þirket binasýna baktým 2 katlý apartman dairesi gibi bir þey çýkýyor acaba yanlýþ þirkete mi bakýyorum dedim yada baþka merkezleri var mý bilemedim...halka arza katýlmayý düþünüyorum ama þu an nötrüm
Google da yazýp arattým. Resimlerde þirket binasýna baktým 2 katlý apartman dairesi gibi bir þey çýkýyor acaba yanlýþ þirkete mi bakýyorum dedim yada baþka merkezleri var mý bilemedim...halka arza katýlmayý düþünüyorum ama þu an nötrüm
Yazdýklarým kiþisel görüþümdür, hiçbir þekilde al sat tut tavsiyesi deðildir !
bir de ütopya turizmin genel merkezine gidin derim [emoji846] apartman dairesi ! bildiginiz aileler var en ust kat !!!?? ama adamlarin alanyada 5 yildizli oteli var 230 milyon TL ye satti.
Yukselen gibi geleneksel sirketler ile bunu kiyaslamak yanlis, o tarz sirketler bos artik. onlarin halka arzina girilmez. bu sirket ilginc ! hakikaten ilginc. bence farkli, bakalim gorelim
yatýrým tavsiyesi degildir
Şirketin web sitesine bakayım dedim, anasayfada şirketin tanıtımı bir video eşliğinde yapılmış, müzik (ç)alıntı, video movie maker de yapılmış gibi ve en önemlisi video şirketin sunucuları yerine youtube yüklenmiş) şaka gibi vallahi. Bir ileri teknoloji şirketine yakışmayacak kadar aşağalık intiba yansıtıyor.
Dostum eski nickimin şifresini bulamadım bu sebeple yeni nick aldım. Twitter varken buraları unuttuk artık doğrusu. Yoksa senden eski bir user im merak buyurma da yazdıklarıma odaklan. Şirket için öneri geldi bana da ilgimi çekti ve araştırdım pc başında bulduklarımı paylaştım. Almayın demiyorum zaten sadece bende bıraktığı intibayı paylaştım. Selametle.
Yer Ýmleri