Bu borsada iþlem gören tipe dönüþümler midemi bulandýrýyor ya. Amaç nedir acaba? Yorumlayabilecek olan var mý?
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Bu borsada iþlem gören tipe dönüþümler midemi bulandýrýyor ya. Amaç nedir acaba? Yorumlayabilecek olan var mý?
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
internet sitesine bakýnca çok cafcaflý gözüküyor. bilançodaki yýllýk satýþlara bakýnca hisse baþýna 1tl cýro bile yok ortada. hisse fiyatý 23tl ve hedefler çok yüksek gözüküyor. valla böyle hisselerde gözden çýkarabileceðin rakam kadar para yatýracaksýn. çünkü þu anki cironun hisse baþýna 30-40tl cirolara gelmesi için onlarca yýl gerekebilir. o yüzden ben 500lot 21tlden adým ve o parayý çöpe attým sayýyorum.
Haa bu arada, hissenin sahipleri de sürekli yeni paylar piyasaya sürmek için kote iþlemi yaptýrmaya devam ediyorlar. yani patronlar hissenin bu fiyatýný oldukça iyi görüyorlar ki, hisselerini satmak istiyorlar
Yazdýklarýnýzý görünce bir an Papil deðil iehyo yada adese topiðinde i girdim dedim yanlýslýkla
GARANTÝNÝN satýþý bitmeyene kadar tahtaya rahat yok.
Kanal içinde devam ederse direnci zorlamak isteyebilir.
Papil Hisse
Hisse üzerindeki satýþ bakýsýnýn bugün itibariyle kalkmýþ olduðu söylenebilir. Ay sonuna kadar yeni zirveleri aramak isteyecektir. Dikkatle izlemek lazým.
Borsada alýcýlar da kazanýr satýcýlar da, açgözlüler kaybeder.
Yer Ýmleri