moruk yazýp yazýp sonra siliyorsun .... trade yaparken de aynýsýný yapma....
moruk yazýp yazýp sonra siliyorsun .... trade yaparken de aynýsýný yapma....
Samuraylarýn pirinç tarlalarýndaki çay seramonilerinde , çay kaselerinin içine dalýp , suikast için vakit kollayan hain ninjalardýk. Hamza Sütbýyýk , rasyonel akla atýlan imza. Ýnsanlýðýn ebedi mutluluðunun anahtarý olacak olan Mazardium EF87 madeni mucidi. Yaþasýn !
Bunu silmeycem
Oteki yazýlarýmda kibir vardi
Ben buldum bildim edasi
Ondan sildim
manastýrda odasýna kapanýp , günah iþledim affet Tanrým affet bu günahkar kulunu Tanrým diyerek günlerce bi kuru ekmek iki çanak su ile nefsine zinciri vurup , ayna karþýsýnda kendini kýrbaçlayan sofistike rahip disiplinine sahibim diyosun... ama uygulamada farklýlaþýyorsunuz ekol olarak ... kimlerdensin
Samuraylarýn pirinç tarlalarýndaki çay seramonilerinde , çay kaselerinin içine dalýp , suikast için vakit kollayan hain ninjalardýk. Hamza Sütbýyýk , rasyonel akla atýlan imza. Ýnsanlýðýn ebedi mutluluðunun anahtarý olacak olan Mazardium EF87 madeni mucidi. Yaþasýn !
Sorduðun soru , acayip tuhaf saçmalýklar içeren nitelikli
Þizofren filan misin?
Dunyanin cýlk ý çýkmýþ
Benmi düzeltecem ya
Adam ister istemez
Adam sendeci oluyo
Bu topikte de yazýlarý referans gösterilen Kerim Rota , Ahmet Davutoðlu'nun Gelecek Partisinde kurucu üyelerden olmuþ.
Yazýlarýnýn mantýðýna verilen deðer ile peþinde koþtuðu liderinin görüþleri ters orantýlý bana göre. Ýlginç.
rotayý tutturamamýþ demek ki
bir halt olacaðý yok.
Yer Ýmleri