Sýnýrlarýmýzý koruyoruz durumunu geçti bu artýk...Resmen bataklýktayýz ve savaþtayýz...Vietnam gibi...
Sýnýrlarýmýzý koruyoruz durumunu geçti bu artýk...Resmen bataklýktayýz ve savaþtayýz...Vietnam gibi...
Valla bu iþ böyle giderse ruslarla papaz oluruz.Bize corona gelirse, bir de bu idlib iþi tam kusursuz fýrtýna gelir.Allah yardýmcýmýz olsun.Ýþin kötüsü bunun farkýnda deðiliz,ekonomide hala corona iþi bize yarar diyen salaklarla,dýþ politikada da ruslarla kapýþmayýz bizim iþimiz esadla aymazlýðý ile gidiyoruz,sanki esad putinden habersiz tuvalete gidebilirmiþ gibi.Bu kafalarla iþimiz çok ama çok zor.
Boðulan, bizim çocuklar maalesef!
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Doðru tabi bizim aklettiðimizi iþin içindekiler bilmez mi sn watcher,benimki de laf iþte.Biraz da tam da dediðiniz kýzgýnlýkla yazdým,ölenler insan,bizim insanýmýz,bu bataklýktan nasýl çýkýlacak neden ordayýz,planýmýz ne,bizimkiler ne düþünüyor düþünüyorum düþünüyorum bulamýyorum,biz niye suriyedeyiz aklým ermiyor ki.
Ýlk saldýrýda erdoðan ukraynaya gitti bir sinyal çaktý putine madem öyle al iþte der gibi.Bu ruslar bizim gibi deðil ki kanlarý yerde kalmayacak þu bu demiyorlar,ilk rus uçaðýný indirdiðimizde davutoðlu esti gürledi verdiysem emri ben verdim þu bu,putin sadece bu iþ burda kalmaz dedi,sonra ambargolar ,turizmde çöküþ,sonunda bizim geri çark etmemizle sonuçlandý iþ .Þimdi de esadý kullanýp küt diye bombayý sallýyorlar,bizim aslanlar þehit oluyor,e atan kim sözde esad ,hadi al buyur burdan yak oluyor iþte.
Yer Ýmleri