[emoji106][emoji106][emoji106]SM-A505F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Twinkle twinkle little star,
Soon you won't be twinkling anymore.....
Þimdi corona her bir bok sayýlmaz artýk.Coronanýn alakalý olmadýðý enstruman yok.Dolar altýn emlak hisse her sayfada corona konuþulabilir konuþulmalýdýr da.Bu konudaki eleþtirileri çok saçma buluyorum.Yahu daha dün FED acil toplantý yaptý 2008 den beri ilk kez acil faiz indirdi ve corona dünya ekonomisini etkiler bu nedenle faiz indiriyorum dedi.Eðer eleþtiri corona konuþulmasý nedeniyle yapýldýysa saçma sapan bir eleþtiri olur bence.
Bunlardan bir cacýk olmayacak, ümidimi kesmeye baþladým.![]()
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Cumhurbaþkaný Yardýmcýsý Fuat Oktay, "Yunanistan sýnýrýndan yansýyan utanç verici görüntüler, Batý'nýn gerçek deðerini ortaya koymuþtur" dedi.
Oktay, "Kapýsýna gelmiþ mazluma kurþun sýkan, botlarýný batýran, savunmasýz çocuklara gaz bombasý atan zihniyeti tanýmlayacak tek kavram barbarlýktýr" diye konuþtu.
Konuþmuþ...
Oysa biz göçmene baðrýmýzý soframýzý, hastanemizi, okulumuzu açarken, aykýrý ses çýkaran hemen her kendi öz vatandaþýmýzý, kadýn erkek, yaþlý, genç demeden, copluyoruz, gaz sýkýyoruz, üzerlerine her türlü bomba atýyoruz...Ölüyorlar , yaralanýyorlar...
Ama bunlar hain tabi...
Gezi gibi...Hak arayan iþçi gibi. memur gibi, 1 Mayýs'ý Taksim'de kutlamak isteyen iþçi gibi...
Sakarya'nýn Kaynarca ilçesinde, umre dönüþü öksürük þikayeti artan hasta, Corona Virüs þüphesiyle Sakarya Üniversitesi Eðitim ve Araþtýrma Hastanesi'nde gözlem altýna alýndý.
Test mutlaka negatif çýkacak...
Var mý bahse giren?
Yer Ýmleri