bir gün birileri de ekranlarda döviz alanýn eli yanar söyleminden sonra dövizin iki kat artmasý
milletin parasýnýn yarýsý buhar oluþu yanlýzca 2 yýl önceydi
birgün paramýn yarýsý buhar olmasýndansa yerinde saymasýný yeglerim
bir gün birileri de ekranlarda döviz alanýn eli yanar söyleminden sonra dövizin iki kat artmasý
milletin parasýnýn yarýsý buhar oluþu yanlýzca 2 yýl önceydi
birgün paramýn yarýsý buhar olmasýndansa yerinde saymasýný yeglerim
*abd'de kasým'da tarým dýþý istihdam 266 bin (beklenti 187 bin)
*abd'de kasým'da iþsizlik oraný %3,5 (beklenti %3,6)
*abd'de kasým'da ortalama saatlik kazançlar %0,25 veya $0,07 ile 28,29 dolar, yýllýk %3,1
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
2 liradan aldýðým smartlari bugün 12 liradan gömdüm...belki sesi duymuþsunuzdur...bu arada hisse bugün 12 yi görmedi diyenleri uyaririm.
Þu üsluba bak da ülkenin düþtüðü hale üzülme olacak bir þey deðil. Ekonomi de bile iþleri güçleri söylemleriyle bir kýsým yurttaþý ötekileþtirmek.
Benim þahsen Albayrak'a cevabým þu:
Benim param benim yatýrýmým, senin bana söyleyecek tek lafýn olamaz. Birilerini baþýmýza padiþah seçmedik, bizim siteye nasýl bir yönetici seçtiysek ortak iþleri halletsin diye, birilerini de HÝZMET etsin diye seçti bu millet, ülke ekonomisini çökerttikten sonra bir de ekranlara çýkýp vatandaþa laf soksunlar diye deðil.
- - - - - - - - - -- - - - -- -- - - - - - - - - -
Winter is coming...
06 Aralýk Cuma 17:26 HALKBANK: YARGILAMANIN DURDURULMASI ÝÇÝN TÜM YASAL HAKLARIMIZI KULLANACAÐIZ
Biraz Yusuf Yusuf durumlarý seziyorum...
dün akþamdan bu yana hissettirilmemeye çalýþýlan bi gerilim var zaten piyasalarda
bir halt olacaðý yok.
Yer Ýmleri