Originally Posted by
nosfecagri
Arkadalar dilimde tüy bitti. Borsa yükseldiði filan yok. Zirvesi 5 dolar gibi 2 dolar olan bir meret bu. Þu an dibin de altýndayýz! 2 dolarý dahi geçemiyoruz. Yabancý almýyor ilgilenmiyor. Dünya borsalarý zirvede! Onlar çökerse bizim 2 dolar bile hayal olarak çok yukarýlarda kalacak. Ben sürekli borsada iþlem yapýyorum 2 dolarýn altýnda kaldýðý geçen seneden beri. Grafik koyayým dedim uðraþamadým yani borsa zaten çöktü gidiyor diye algýya gelmeyin yabancý gelse þu an 4 dolar en az olmasý lazým siz hesap edin ne kadar ucuz kaldý. Güven yok yabancý oraný dipte, bilançolar da kötü deðil özellikle ihracat yapan þirketlerin bilançolarý gayet iyi ama almýyor adamlar zorla mý. Bazý þeyler deðiþirse çok sert gider ama öyle bir durum görünmüyor.
neden artmasý gerekiyor..ülke olarak iyi þeyler mi yapýyor siyasal islamcýlar 17 yýldýr..?hayýr.. her þey berbat durumda..rakamlar yalan..büyüme..iþþizlik..milli gelir.. hangisi doðru ? tek bir kiþinin siyasi ihtiraslarý için herkes vergi veriyor 17 yýldýr..
abd borsasý gidiyorsa bir nedeni var.. 20 trilyon dolarlýk kocaman ekonomi bile bizden daha fazla büyüyor..hatta %2 büyümesi demek Türkiye nin yarýsý demek her sene..
It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
Yer Ýmleri