Merkez Bankasý, reeskont ve avans iþlemlerinde uygulanan faiz oranlarýnda indirim yaptý. Reeskont faiz oranýný yüzde 17,25'ten yüzde 12,75'e indirdi. / TrtHaber
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yaptirimi trump onayladi bakalim neler gorecegiz.
Altýn diye kimse ÝNLEMÝYOR, kimsenin altýna aþýk olduðu da yok. Ülkenin haritadan silinmeyeceðine de güvenen yok.
Kimsenin gelmiþ ve geçmiþ sülalesinin cürümü hakkýnda da kimsenin böyle yazmaya hakký yok.
Bu üslup hoþ deðil. Küresel bir krizde deðerli metallerin ne olduðunu, ne iþe yarayacaðýný nasýl olsa insanlar yaþayarak anlayacak deyip bitiriyorum.
Sitematik temel analiz yapýyorum banka sigorta vb harici tim bilançolarý ( yaklaþýk 240 þirket ) indirip ayný yöntemle yaklaþýk 5 yýldýr deðerleme yapýyorum. Sistemimin girdileri sadece bilançolar ve faizler. Son 12 bilançoya göre ivme ve son 4 bilançoya göre de ucuzluk pahalýlýk buluyor sistemim. Kodunu þeyini kendim yazdým, yöntemi burada aLLoFFs üstad ve sonrasýnda Benjamin Graham' dan öðrendim, kendi katkýlarýmý da yaptým ortaya 5 yýldýr kullandigim sistem çýktý. Þu an tam otomatik. Her hissede basarili oluyor diyemem mesela þu an TKFEN al veriyor ama grafigi ortada bilanço sonrasý 24 - 16 düþtü.
Ama ama ama bu yöntemin her çeyrekte 5 þirkete bile al vermesi mucizedir. Genelde 1 2 max. 3 þirket al verir. 2019/9 sistemim tam 14 þirket al verdi. Tekfen olacak lanet hariç 13 u de korkunç arttý, çoðu ikiye katladý. Ben bist in bu kadar undervalued olduðu bir dönem daha görmedim karlara ve borçlara ve faize göre. Faiz yalan derseniz saygý duyarým. Bilançolar yalan derseniz saygý duyarým. Elimizde baþka bilgi yok ama, ben de elimdekilerle çok güzel kazanýyorum çok þükür.
bir halt olacaðý yok.
Yer Ýmleri