https://www.haberturk.com/dunyada-en...490592-ekonomi
Türkiyede Lityum Ýon piller icin gerekli kaydadeðer bir lityum üretimi yok.
SM-N920C cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
https://www.haberturk.com/dunyada-en...490592-ekonomi
Türkiyede Lityum Ýon piller icin gerekli kaydadeðer bir lityum üretimi yok.
SM-N920C cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
bmw i8 roadster varken neden baþka elektrikli arabaya bineyim onu anlayamadým ? tesla çok saðlam güvenli tamam da , tasarýmýný sevmiyorum... ayrýca kýzlar teslayý görünce vay hem çevreci hem de yakýþýklý seksi ve sempatik þey diye yüzünü çevirip bakmýyor bile.. arabanýn testesteronu yok , bana uymaz...
Samuraylarýn pirinç tarlalarýndaki çay seramonilerinde , çay kaselerinin içine dalýp , suikast için vakit kollayan hain ninjalardýk. Hamza Sütbýyýk , rasyonel akla atýlan imza. Ýnsanlýðýn ebedi mutluluðunun anahtarý olacak olan Mazardium EF87 madeni mucidi. Yaþasýn !
Yanlýþ anlaþýlmasýn,yapamayýz edemeyiz demiyorum.Sadece iki senede olmaz bu iþler diyorum.Bunlarýn göz boyamasýna insanlarý kandýrmasýna kýzýyorum. Deseler ki biz bu iþe baþladýk 10 senede tamamlayacaðýz eyvallah.Ülkemiz hakikaten güçlü bir ülke,bu kadar kötü yönetimlere raðmen ayaktayýz.Gerçekten çok büyük tesislerimiz var ve dýþ güçler her zaman bunu kösteklemeye çalýþýyor.bunun iktidarla falan alakasý yok. Gerçekten korkuyorlar. Ereðli demir çeliði bir gezseniz;içinde tren çalýþýyor,tesisten tesise arabayla gidiliyor.
Hele gölcük tersanesi otobüs duraklarý var. 2 Þeritli yollarda otobüsle dolaþýyorsunuz. Bizim iþe ilk baþladýðýmýzda sokak arasýnda evlerin bodrumunda atölyemiz vardý. Þimdi çok konuþulan dil ovasýna bir gidin kobi dediðiniz yerler çok ülkeye göre fabrika ayarýna gelmiþtir.
Son söz 2019 büyük firmalar için oldukça karlý geçmiþtir.Borsada ne oluyor diyenler birde döviz ve kýymetli madenler üzerinden grafiðe bakarlarsa hala ne kadar ucuz kaldýðýný göreceklerdir.2020 yýlý birleþik kaplar teorisine göre hisse yýlý olacaktýr diye bir kehanette bulunayým.(Teoriyi bilmeyen Cumhura sorsun o iyi biliyor)
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
40 Bin Tosbaðadan, 25 bin yerli ve milli Italyan arabasýndan, iþimiz var yeminlen!![]()
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Yer Ýmleri