-

Originally Posted by
nosfecagri
Saygı duyarım ben de %100 borsada değilim altın, gümüş, borsa, viop ( %99 short ) işlem yapıyorum. Ben de dolar almam çünkü dolar alırsam dolar bazlı kar edemem

alana da saygım sonsuz korunma yöntemidir bense korunmak değil kazanmak istiyorum.
Vallahi bende yalan yok ben "korunuyorum" yoksa bu dolar bize cocugu koyar. Cocuk bakmak isteyen korunmaz yilarca o cocugun buyumesini bekler "dolar bazinda"
-
Bu ülkeye doğrudan yatırım yapılmasını istiyor yöneticimiz...
Eğer sadece Arap dünyasını istemiyorsa, batı özel sermayesinin hukukun olmadığı yere yatırım yapmasını beklemek safdilliktir.
Hemen her şeyin bir adamın iki dudağı arasında olduğu bir yerde bu kadar hukuksal mevzuata ne gerek var diye düşünüyorum.
-

Originally Posted by
BORA YAŞAR
Eğer sadece Arap dünyasını istemiyorsa, batı özel sermayesinin hukukun olmadığı yere yatırım yapmasını beklemek safdilliktir.
Hemen her şeyin bir adamın iki dudağı arasında olduğu bir yerde bu kadar hukuksal mevzuata ne gerek var diye düşünüyorum.
Yav şimdi parlemento şu bu muhalefetin olduğu bir sistemle uğraşacaklarına kocabaşlar her zaman tek adam yönetimlerini tercih ederler. Bu bir gerçek, onların demokrasi adalet eğitim sosyal sistemler umurunda değil. Türkiye yeter ki yüzmeye devam etsin batmasın başında da bir tane çoban bulunsun. Daha ne isterler? Haksız mıyım.
Hal böyleyken yatırımın gelmemesi, para girişi olmaması yabancının nazlanması mesela don lastiği gibi uzayıp giden Volkswagen fabrikasının açılma hikayesi bunlar hep bir pazarlıkların döndüğünün açık kanıtları. Ama çoban bütün pazarlığı tek başına tamamen kafasına göre yaptığı için neyin söz konusu olduğunu yurttaşlar bilmiyor. Zaten çoğunluğun umurunda da değil bu konular.
-

Originally Posted by
BORA YAŞAR
Açıkçası ben de şu son gezi kararından sonra adliyelere ne gerek var diye sordum, boşuna masraf yani.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri