Normal grip bu kadar ölüme sebep oluyor, bu virüsün ya yayýlma hýzý ya da ölüm oraný yüksek, var bir nanesi ki bu kadar korkuluyor.
Normal grip bu kadar ölüme sebep oluyor, bu virüsün ya yayýlma hýzý ya da ölüm oraný yüksek, var bir nanesi ki bu kadar korkuluyor.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
21 þubatta komutan logar bu konuda bu entry i girmiþ.Þimdi baktým worldometer sitesine bugün singapurda 92 vaka var.Bugün de 2 yeni vaka tespit edilmiþ.Son 5 gündür 34 vaka çýkmýþ bunlarýn hepsi mi yurtdýþýndan gelen vaka .Neyse brezilyada çýktý ,haftaya bakarýz brezilyada kaç vaka olacak.Benim aklýma göre virüs sýcaðý takmýyor.
Singapurda sýcaklýk 27 dereceymiþ bugün.
Bence sicak yayilmasini yavaslatiyordur. Sonucta grip yavaslar diye dusunuyorum. Hapsurma mukoza insan nefesinden cikan nemli hava.
Reha hocam aç worldometer sitesini,þimdiye kadar çinde iyileþen hasta sayýsý ile ölen hasta sayýsýný topla,bu iki grup için de olay sonuçlanmýþ oldu.Bu sayýda ölenlerin yüzdesini bul.Mortalite oraný þu anda bu.Az biþi daha düþer.Bulduðun rakamý influenza ile kýyasla sonra bu gece kaç duble raký içiyorsun buraya yaz.Ne kadar endiþelendin ordan anlarým ben.))))))))
Yer Ýmleri