) alemsin abi
insanlar farklý düþüncelere saygý göstertmeyi, öðrenmeliler. umarým bi gün olur bu.
) alemsin abi
insanlar farklý düþüncelere saygý göstertmeyi, öðrenmeliler. umarým bi gün olur bu.
Bizim buradaki eksi agabeylerden bilen vardir illaki. Yilini su an hatirlamiyirum (olmadi bi arastirayim) ama borsa cok fazla yukselmis ve sonra cook buyuk bir ekonomik kriz olmus ulkemizde.
Son dakika: Cumhurbaþkaný Recep Tayyip Erdoðan, AK Parti Siyaset Akademisi Açýlýþ Töreni'nde yaptýðý konuþmada Ýdlib'de 3 þehidimizin olduðunu söyledi. Erdoðan, "Rejimin kaybý çok büyük" dedi.
Evet 1993 yilinda baskilanan faiz sonrasi cok hizli yukselen borsa 1994 te ekonomik krizle [emoji107] yere cakilmis. Tabii o sirada ben saklambaç filan oynadigimdan hissetmemisim![]()
Gene misliyle durumlarý...
Öyle þeyler de öyle iddialý konuþuyorlar ki saðlamasýný yapmak neredeyse imkansýz.
Bunlarýn odaðýnda bulunduklarý hiçbir iþlemi ben saðlama yapmadan doðru kabul etmiyorum...
Geçen Yýlmaz Özdil'in "Yalan" konulu bir yazýsý vardý...
Reisin hemen herkesi yalancýlýkla suçladýðý olaylar...
Herkes yalancý bunlar kalýyor geriye bir tek doðru olarak.
Herkes hýrsýz bir tek bunlar kalýyor namuslu olarak...
Borsadan cikan yabancilar dolarlarini alip gidiyorlar herhalde.....
sebep buysa daha cok rezerv erir...
dolar da ne zaman dolar...dolar mi bosalir mi !!! gorecegiz.....SM-A505F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Twinkle twinkle little star,
Soon you won't be twinkling anymore.....
Kremlin: Þu anda Putin'in planlarýnda 5 Mart'ta Erdoðan’la görüþme yer almýyor. Putin'in 5 Mart için farklý iþ planlarý mevcut
Kremlin: Þu anda Putin'in planlarýnda 5 Mart'ta Erdoðan’la görüþme yer almýyor. Putin'in 5 Mart için farklý iþ planlarý mevcut
Idlib konusunda Rusya ile uzlaþma zor gibi görünüyor
Bir ülkede yalakalýðýn getirisi, dürüstlüðün getirisinden fazla ise, o ülke batar. Montesquieu
Yer Ýmleri