“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Deðerli forum okur ve yazarlarý ;
Hiç deðilse bu kara günde daha az ve seviyeli paylaþým yapalým. Hepimiz her þeyi biliyoruz. Çaresini de biliyoruz. Lakin, bugün olanlar, gidiþat tek tek hepimizin geleceðini derinden etkiliyor. Baðýrmakla, isyanla dert bitmez. Þehitlerimiz ruhuna dua edelim ve onlarýn anýlarýna saygý gösterelim. kavga zamaný deðil.
Çocuklarýmýzýn ruh saðlýðý için tv. ler den uzak tutmak gerek. Bizim gidecek baþka vatanýmýz yok. En aranan bilim adamý da olsanýz , en küçük tartýþma da ''Sen Türksün defol '' der ve kovarlar diðer ülkelerden. Ýç siyaset baþka bir þey, dýþa karþý birlik baþka bir þey.
SPK: 6362 sayýlý Sermaye Piyasasý Kanunu'nun (SPKn) 1 inci maddesi çerçevesinde, sermaye piyasalarýnýn güvenilir, þeffaf, istikrarlý bir ortamda iþleyiþinin saðlanmasý ile yatýrýmcýlarýn hak ve yararlarýnýn korunmasýný teminen, SPKn'nun 128/1-(a) maddesine dayanarak, Borsa Ýstanbul A.Þ pay piyasalarýnda 28.02.2020 tarihinde;
1. Açýða satýþ iþlemlerinin yasaklanmasýna, gün içinde açýða satýþ tuþuna basýlmadan yapýlan ve ayný gün içinde kapatýlan pozisyonlarýn da söz konusu yasak kapsamýnda olduðu hususunda yatýrýmcýlarýn ve yatýrým kuruluþlarýnýn bilgilendirilmesine,
2. Kurulumuz kararýna uyumun kontrol ve takibinde sorumluluðun yatýrým kuruluþlarýnda olduðunun hatýrlatýlmasýna karar verilmiþtir.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
ortalýk yangýn yeri valla..resmen savaþ var. iþler iyice kýzýþacak Abd veriyor gazý..
Yer Ýmleri