Yalan soyluyorsun yalan...Turbu ipten aldiniz.SM-J730F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yalan soyluyorsun yalan...Turbu ipten aldiniz.SM-J730F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Selamlar. Burada yazmýþ olduðum bilgi, yorum ve düþünceler tavsiye ve yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir. Webster üstad nerede diye sormayýn, iþte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203
Yahu akýl var fikir var.Þimdi bu faizler düþtü diye millet kredi çekip bir þeyler mi alacak.Aksine ulan bu iþlerde bir sakatlýk var hele bir bekleyelim altýnda dolarda falan mý diyecek.Zaten virüs yayýlýyor,millet canýnýn derdine düþecek o da baþka.Maske dezenfektan vs sektörleri dýþýnda heryer batacak.Turizmi düþünemiyorum bu yaz.
Be sittimin ********i, tam vatan, millet senden hizmet beklerken, röportajýn sirasimiydi?![]()
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Edirne'de Meriç Nehri'nin kenarýnda bekleyen Semih isimli kaçakçý, "Göçmenlerin buraya gelip Yunanistan'a geçme durumu oldu. Türkiye tarafýndan bir serbestlik var. Daha önce adam baþý 200, 300 dolara geçiriyorduk karþý tarafa. Þimdi Türk parasý ile 100 liraya geçiriyoruz. Görev gibi görüyorum. Ben parasýnda deðilim. Bunlar buradan gitsinler, Türkiye'nin ekonomik durumu düzelsin benim için baþka bir þeye gerek yok" diye konuþtu.
Bayraðý Semih devralmýþ.
12 Saat oldu, yeni sayý gelmedimi?![]()
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Adam ne mubarek yuzluydu. Ayip olmadi mi simdi.SM-J730F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Selamlar. Burada yazmýþ olduðum bilgi, yorum ve düþünceler tavsiye ve yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir. Webster üstad nerede diye sormayýn, iþte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203
Kadýn eve sevgilisini almýþ.Kapý çalýnca sevgili yallah dolaba.Gelen koca deðil ikinci sevgili olunca onla da baþlamýþ muhabbete.Gene kapý zili aman kocam geldi diye onu da yallah yatak altýna yollamýþ.Gelen gene koca deðil üçüncü sevgili olan temelmiþ.Kadýn temelle tam muhabbete baþlamýþ gene kapý bu sefer gelen koca, temel de balkona yollanmýþ.Koca eve girince huylanmýþ.Yataðýn altýna bir bakmýþ bir adam sen kimsin diye sormuþ.Çapkýn efendim sizin yataðýn yaylarý bozukmuþ eþiniz çaðýrdý onlarý tamir ettim.Koca peki o zaman borcumuz ne ,adam 100 dolar demiþ,koca da çýkarmýþ yüz dolarý vermiþ.Adam bu kez dolaba bakmýþ ,ikinci çapkýn hemen efendim sizin dolabýn raflarý bozuk ben marangozum onlarý tamir ettim.Koca borcumuz ne 100 dolar denince koca ona da 100 dolar vermiþ.Bu esnada balkonda bunlarý gören ama sesleri duyamayan temel hemen balkon kapýsýný açmýþ ben de s.ttim ben de s.ttim diye içeri dalmýþ.
Þimdi bu kaçakçý da sanýrým raconu bilmiyor.O iþleri yapmanda sakýnca yok içeri dalýp itiraf etmiyeceksin güzelim memleketimizde.Her þey kuralýna uydurulur yoksa sakýnca yok.
Yer Ýmleri