Hoþ geldiniz Sn. Alptehran,
Twt ten isminizi tanýrým. Twt. Whtsp. dan önce burasý vardý.
Yarýn asuzu dönecek gibi, endeks müsade ederse... Kör seansta yazdým vermedi
Hoþ geldiniz Sn. Alptehran,
Twt ten isminizi tanýrým. Twt. Whtsp. dan önce burasý vardý.
Yarýn asuzu dönecek gibi, endeks müsade ederse... Kör seansta yazdým vermedi
Asuzu oldum olasý ters köþe yapmayý becermistir. Öyle göstere göstere hedefine gittiðini görmedim. O yuzden forumu takip eden, hisseyi tanýmayan arkadaþlarý yanlýþ yönlendirmeyelim.
SM-A515F cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Karakterinizi deðil,
Paranýzý kaybedin.
Global 16.64 tl ortalama ile aldýðý 700k lotu, 17 üzeri ortalama ile piyasaya geri verdi.
Teknikte fincanýn kulpunu kýrdý, iþlem rekorlarý kýrýldý. Yeni girenler oldu, eskilerden çýkanlar oldu.
Þimdi kýrýlan güçlü direnç onayýna gelindi. Burada tabiki korku ve gerilim olacaktýr.
Algoritmalar nasýl yazildiysa grafik öyle çiziliyor...
Sayýn Klavye99 paylaþdýðýnýz pastanýn satan bölümünde Global Mnk, Yat. Finsman veya Credit Suisse göremediðim için; Yabancý satýþýnýn durduðunu (en azýndan bugün için) deðerlendiriyorum. Sizce ?
Günaydýn,Gördüðüm endeksin artýsý ile hisseyi tutmaya çalýþýyorlar,endeks dönerse altta 14.8X'e kadar hiç acýmaz verirler...ani yükseliþlere aldanmayýn dememin sebebi bu..Ne kadar yüksekten vermeye devam ederse o kadar iyi...unutmayýnýz...her seferinde yeni maðdurlar yaratmayý sever bu hisse...Çok belli olmuyor mu?
SM-J700F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://m.youtube.com/watch?v=ADJyfe...ature=youtu.be
Teknikçi bakýþý...
Özellikle bir yabancý satýþý yok, öyle görülmesini istiyorlar ki yabancý satýþa geçti bizde satalým diye. Artýk yabancýnýn Türk borsasýnda eskisi gibi hükmü olmadýðýný salgýn dönemimde gördük. Ben asuzuzda bir alt yapý hazýrlýðý olduðunu düþünüyorum lakin dediðim gibi saðý solu belli deðil. Aldýlar verdiler göz boyama. Bir çok hissede ciddi fiyatlamalar oldu ve olmaya devam ediyor, illaki tüm hisseler yeni sisteme göre fiyatlamalarýný yapacaktýr. Netice olarak su akar yolunu bulur. Bizde sabýr bol![]()
Karakterinizi deðil,
Paranýzý kaybedin.
Yer Ýmleri