dokunanýn elini yakýyor inek herif. ihyay da 50 milyon hisse okutmuþ. artýk kim güvenir de mallanýr bu dangalaðýn þirketlrine.
dokunanýn elini yakýyor inek herif. ihyay da 50 milyon hisse okutmuþ. artýk kim güvenir de mallanýr bu dangalaðýn þirketlrine.
Tahtadaki iþlemlerin %80-90 fiktif kendi alýþlarýna vererek kademe düþürüyor.Tam manipülatör bunlar...
SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diðer ilgili maddeleri kapsamýnda yatýrým tavsiyesi ve danýþmanlýðý olarak deðerlendirilemez.
Ihlgm Çýkarsan Þükür Çýkmazsan SABÝR diyorum. Þu an SABÝR dostlar
IHLGM bugün ortalama 0.865 tl fiyattan toplam 4.353.514 lot açýða satýþ iþlemi gerçekleþmiþtir, dünden de 375.000 lot açýk taþýnmýþtýr, 871.900 lot da teklif aþamasýnda olup taþýnacaktýr, açýkçýlarý ütmüþler,
1 tl ye sürerler diye düþünüyordum ama yapmadýlar. .87 kapatmasý olumlu bugün için. Halen umutluyum ama kýsmet artýk. 2-3 güne ak mý? kara mý? belli olur. Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Sizce ihlas ve iheva elindeki ihlgm hisselerini tahtada satmaya son mu verdi? Eðer bu hisse boþaltma iþleti sonlanmýþsa, olumlu geliþme, hisseden uzaklaþan piyasa tekrar alýþ cesareti kazanýr sanýrým
Burasý ne kadar sessizse, investing bir o kadar kalabalýk ve gürültülü (küfürbazlýðý ve seviyesizliði de cabasý) dikkatinizi çekti mi?
Ýmtiyazlý hisse olmadýðý için holdingin resmi olarak yönetim gücünü elinde tutmasý pay oranýnýn daha fazla düþmemesine baðlý. Þu anda %22-23 olsa gerek. Ancak danýþýklý satýþ yapabilirler. Belki ekim sonundaki satýþ da öyleydi çünkü %22-23 imtiyazsýz bir hissede riskli bir oran diye düþünüyorum
Yer Ýmleri