cevaplar için teþekkürler
cevaplar için teþekkürler
------------------------------------------------------------------------------------
5,66 tl ile dolarda kaldýk, bekliyoruz
Samuraylarýn pirinç tarlalarýndaki çay seramonilerinde , çay kaselerinin içine dalýp , suikast için vakit kollayan hain ninjalardýk. Hamza Sütbýyýk , rasyonel akla atýlan imza. Ýnsanlýðýn ebedi mutluluðunun anahtarý olacak olan Mazardium EF87 madeni mucidi. Yaþasýn !
Borsa piyasasýnda bende çok eski sayýlmam ama yine 4 yýlýmý verdim. Borsa hakkýnda hiçbir þey bilmeden para kazanmanýz imkansýz arkadaþlar unutmayýn. Borsa hakkýnda hala araþtýrma yapýyorum. Borsada iþlem yapmaya baþladým iyiyim kazanýyorum demeyle olmuyor bu iþler. Þu yazýyý bir okuyun en azýndan ufak tefek takýldýðýnýz sorularýn cevabýný da öðrenebilirsiniz.
12 aylýk býlanco son gönderim tarýhleri ne zaman
10 mart 2020
Uzun vadeli yatýrýmlarda baþarýnýn ipuçlarýný arayanlar, öncelikle kendilerinde ne gibi özelliklerin olmasý gerektiðini bilmelidir.
Oldukça kazançlý ve güvenli olan bu platformda kendinizi geliþtirme yollarýný aradýðýnýz müddetçe kazanýrsýnýz. Ýþte, iyi bir borsacý olmak için yapmanýz gerekenler; https://borsanasiloynanir.co/iyi-bir...lar-izlenmeli/
Yer Ýmleri