Özeline bak
Sent from my SM-J500F using hisse.net mobile app
Özeline bak
Doðru diyorsun ...riske girip o kadar dalmam hataydý ama kýzmýyorum kendime doðruydu hamlem...sabah yurtdýþý honkok 2 .5 eksiydi çinde salgýn vs yyrtdýþý dönerse altýnda sert giider diiye daldým ama þu sarý çiyan trump çinle ilgli olmulu konuþunca herþey terse döndü...
Yarýn çýkma önüme...dolar gidici negatif faiz var...borsalar balon esaslu bir düzeltmede ons ve dolar çifte tepecek...o nedenle alým seviyem turuncu bölge....alýcýyým...
SM-J500F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ons dusmus gece teknik once sonra haber gelir. Cinle ilgili 2. Faz analasmalari piyasa kasim sonraisna bekliuordu. Ama kisa surede baslayaxagi aciklandi. Onsa cakacaklar dedim ama bu kadar az ve yeterli deil. Altin gumuse gore cok ama cok sagla duruyor. Bir salrsa gumuse yetisir
Altýn Pazartesi 310 gr tarihi seviyesini zorlar.
Çin Piyasasý yarýn açýlýyor...
Panikle...
Önlemler alýnýyor...
Karþýlýksýz para sürmeler Altýna yarar...
Çin borsalarýný Pazartesi 'sallantýlý' bir açýlýþ bekliyor .
#PBOC açýkladý.
Bankalararasý piyasaya yarýn sabah 1.2 trilyon yuan enjekte edecek.
Aþaðý yukarý '170 milyar dolara' tekabül ediyor.
— #PBOC parasal teþvik destek önlemleri açýkladý
— Fonlama amaçlý açýk piyasa operasyonlarý
— Salgýn bölgelerinde kredi öteleme
— Þirketlere dönük 43 milyar dolarlýk doðrudan kredi desteði
Takip edeceðim gündem ve olaylar ;
Enflasyon, faiz oranlarý...
4 Þubat Halkbank itiraz son gün.
Çin ve ticaret etkileri ( eskisi gibi olmamakla beraber- yapýlan çok sayýda gemi - Baltýk kuru yük endeksi )
Corona virüs
Suriye’de geliþmeler ve idlib
Libya
S400
Burada kimse yazmaz.Eskiden bu topik benim günlük yazma yerimdi.Altin yatýrýmý icin birebir .Altýnýn TL olarak komisyon oraný çok komik kalýyor .
%40 oranýnda portfoyumde gldtrf a yer verdim.Hayirli olsun.Ýnandigim hisselerde pozisyon artiracagimda gdtrf altýn fonundan satýþ yapacaðým.Sonra istediðim karý aldýðýmda o hisseyi satýp yine gldtrf altýn fonu alacaðým.
Ons 1610 a çýktý ,dolar 6.080 çýktý .28.00 den 28.20 ye çýktýk![]()
Yer Ýmleri