Originally Posted by Webster Ustadim katiliyorum Birakin 2020 yi 1 hafta sonra net degil... Yani zaten yl sonunda adettendir sorulur 2020 sonu tahmininiz nedir diye sorunca o da tahminini syledi. Yoksa mutlaka byledir diye bir laf kmad azndan
Originally Posted by admustafa Bende IPV aldm bakalm IST'de duracana bunda dursun bakalm bir sre Bu fonu hatrladm. ncelemitim, almay da ciddi dnmtm. Ama sonra neden vazgetim, bu ksm hatrlamyorum. Gzel kazanlar hocam.
Originally Posted by verytired Bu fonu hatrladm. ncelemitim, almay da ciddi dnmtm. Ama sonra neden vazgetim, bu ksm hatrlamyorum. Gzel kazanlar hocam. Teekkrler Eurobondla ST ilikisini aratryordunuz sanrm. Eurobond ve CDS ilikisini aratrn bence.
Originally Posted by admustafa Teekkrler Eurobondla ST ilikisini aratryordunuz sanrm. Eurobond ve CDS ilikisini aratrn bence. A hatrladm u an. Evet aynen takldm 2 sorudan biri bu (cds), dieri de abd tahvil faizleriydi. Bu ikisine bakacaktm ok sagolun. st ksmn zm sayenizde.
Originally Posted by admustafa My prediction is for FID %0.35 Unfortunately, I’ve already sold it and thus cannot see its new price any longer [emoji4]
Hayrani ustadim goruyormusun onsla dolarin guresini...ons yarin silkme yapacak...tarzlari grokoromen oldugu icin tu yapamadi henuz...😀😀😀😀
Originally Posted by supremegod Unfortunately, I’ve already sold it and thus cannot see its new price any longer [emoji4] Why not teacher? Yes, u declared old price earlier...
Originally Posted by myfinans Yukarda bahsetmitim. 2020 sonu 88 000 tahmini olan var. O tahmini yapan ACC yi ynetenlerden biri sanrm stadm 😄
Forum Rules
Yer mleri