EIB umu resmen
EIB iin bugnk TEFAS fiyat: 0,059527 An itibariyle gncel EIB fiyat: 0,059741
ZPC bugnk TEFAS FYATI: 1,804772 ZPC an itibariyle gncel fiyat: 1,810497
Originally Posted by mrfatih Bir ey rica etsem ok mu sama olur acaba... Bugn forumda bir arkada kendi portfynde hangi fonlar varsa onlar yazmt benimde ilgimi ekti atm inceledim iinden beendiklerime yatrm yaptm. Acaba herkes kendi hesabnda hangi fonlar varsa yazabilir mi belki ilham alrz... burada yaplan paylamlar benim iin ok faydal oluyor Portfy TTE, YAY, TCD
Originally Posted by Fonetik Evet bir acc zedemsi olarak umutla bekliyorum dnk eksi 18 i artiya cevirmesini. Eksi getirmesin gene raziyim. Klasik ppfci olduk gibi getiri yerlerde. Satmaya kyamyorum ya la😂 Bugunde eksi yaparsa yarin herkes anasina sover😀
TCD sadece Originally Posted by mrfatih Bir ey rica etsem ok mu sama olur acaba... Bugn forumda bir arkada kendi portfynde hangi fonlar varsa onlar yazmt benimde ilgimi ekti atm inceledim iinden beendiklerime yatrm yaptm. Acaba herkes kendi hesabnda hangi fonlar varsa yazabilir mi belki ilham alrz... burada yaplan paylamlar benim iin ok faydal oluyor
-0.09........ Originally Posted by dell14 getiri ne olmus nh in ?
yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir
Originally Posted by admustafa Sylediinize kendiniz bile inanmyorken ben nasl inanaym 4 gb'lk telefon kullandnza stadm 4 vardr ama 64 gb dr o TCD 4 yapar ama bugn deil Ustadim bakin Tarih 03.12.2019 Bist kapanis 1.03 Tcd getiri 4 Bugun bist kapanis 1.32 Tcd nin 4 yapma ihtimali var midir yok mudur?
Forum Rules
Yer mleri