Originally Posted by mrfatih dn EIB iin verdiim alm emri saati 12.29 du normalde bugun hesaba gemesi gerekmekmez mi? pazartesi, geecekmi hesaba.. Bugn 14:30 da geer Sent from my iPhone using Tapatalk
Originally Posted by NewsTR Srekli sylyorum 1 yabanc art Ytd YAY in ierigi tamamen yabanc dogrumu ?
Originally Posted by verytired Valla anlamadm bu ii. Sanrm yanl hesaplamislar, tefastaki getiriler deiti u an. Robofon TI4+%0,09 TI7 +%0,25 Ama fiyatlar henz i portfy ve i bankas kendi sitesinde yine eksi olarak duruyor u an itibariyle. Dzeltmemiler. Sabah tefada da ayn idi onlar dzeltmi
Originally Posted by dell14 YAY in ierigi tamamen yabanc dogrumu ? %89
Originally Posted by NewsTR Srekli sylyorum 1 yabanc art Ytd kardeim seni donanmhaber dende biliyorum yllardr gayet verimlisin ordada burdada.
https://odatv.com/buyuk-savasa-hazir-olun-03012001.html kasm baya nemli adam meger...
Originally Posted by NewsTR %89 tesk ,ABD sanrm cogu,onlarn performans bu ortamda nasl olr bakmak lazm
Originally Posted by burak1987 Bugn 14:30 da geer Sent from my iPhone using Tapatalk talimat gerekleme tarihi 06.01.2020 yazyor bende sizin gibi dnerek almtm
Forum Rules
Yer mleri