Bu tcd arti getirmisse herkese iban verecem 1 er k atin...fisekleyin...
Hayrani ustadla veysele hediye alip ziyarete gidecegiz...
Investingde biri yazmis
Burda hibireydwn haberiniz uok hizbullah abd slerini vuruyor abd suriye ve raktaki iran kamplarn vuruyor abd fas ta ki donanma tatbikatn iptal edip kuveyte 3000 bin asker gndeiyor bu demek oluyorki ortalk ciddi anlamda karacak
sevgili dostlar, statlar, roket haberleri son dakika uygulamama gelince forma bakmaya baladm. u an ister istemez hepimizde bir tedirginlik var ama burada sabaha kadar da yazp izsek bo. pazartesi ola hayr ola. o yzden inallah nemli bir olay olmad srece forma taklmayacak, pazartesi gn duruma bakacam. webster stadm, sana acizane tavsiyem, yatrm stratejini gzden geirip riskli fonlara her ne olursa olsun ful olarak girmemendir. benim krmz izgim en fazla yzde 50 ve zerine pek kmyorum. cuma gn de 20 k gmr'mi satarak biraz daha defansa ekilmi oldum. her an olmadk bir haber hesaplar kartryor, bu yzden stratejilerimizi hrsa kaplmadan doru ekilde ayarlamalyz. pazartesi gzel bir gne uyanabilmek umuduyla Allah'a emanet olun ve mmknse forma da taklmayn. ailenize vakit ayrp dinlenin. olacak ve lecein nne geilmez. kadere iman eden, kederden emin olur unutmayn. hepinizi seviyorum. konyadan selamlar
Yer mleri