HSBC
gnlerinde saat 09:00-13:30 arasnda iletilen alm taleplerinde o gn akam oluan fiyattan ertesi sabah fona dahil olurken, satm taleplerinde ayn fiyattan 2 i gn sonra fondan ayrlabilirsiniz. 13:30-15:00 arasnda verilen alm ve satm taleplerinizde ise yukarda bahsedilen srelere bir i gn daha eklenir.
imdi saat 15:00 civar alm emri verdiine gre pazartesi gn akam oluan fiyattan sal gn fona dahil olur? Doru mu?
ncelikle almanz iin teekkrler. Bende kendi apmda bakmaya alyorum. Ksaca tespitlerimi sunmak istedim.
Gzlemlediim kadaryla IST fonu ksa vadeli olup borlanma arac olmasna ramen TPF gibi zel sektr aralar fonu ile karlatrlm. Byle olunca farkl ynetim biimleri karlatrlm oluyor. Ayrca TPF zaman zaman TCD fonu tamas bu performansn desteklemitir.
TCD adl deiken fonun sonuna kadar hisse var iken OKD'de an itibariyle %60 hisse var. Baz deiken fonlarda ise yok denecek kadar hisse var. Aslnda deiken fonlar karlatrmak mthi zor oluyor.
Tekrar elinize salk...
Yatrm tavsiyesi iermez ve asla yatrm tavsiyesi DELDR.
En kolay Fon ald bankann internet sitesinden fon talimatna grntlemeye bakn.orada talimat bekleyen kaytlardan fon gerekleme tarihi zaten yazar.o tarih bozulaca tarihtir
Yer mleri