PPK toplantlarn ortalayan haftay buluyor. Biraz daha uzayabilir o aralik. Ve Ben kendi adma bu toplantlar yaklatka birka gn kala KVBA'ya getim hep. nk saniyesinde girip cikilabiliyor. Ama bundan sonra her ay ppk olmasna ramen faiz indirecek ok fazla yer kalmadn dnyorum kiisel olarak.
Kardes, fon lari tek tek fiyat alip yanina da son aylik getiriyi alip excel de hesaplarimi yapiyorum
Google sheets e senin dosyanda duzenleme yaptim. Kodlarin yanina son fiyatlari cekip bunlari excel hesaplarimda kullaniyorum.
Senden ricam son bir aylik donemdeki yuzde degeri de cekmek icin formula yi bana yazabilir misin
Son fiyati su formula ile cekiyorum
=QUERY(SPLIT(QUERY(IMPORTHTML("https://www.tefas.gov.tr/FonAnaliz.aspx?FonKod=ACC"; "list"; 4); "SELECT * LIMIT 1 OFFSET 0");"(TL)");"SELECT Col2")
yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir
Uzatmayalm , kanc kez sohbetlerinizi fon cafe’de yapn yazdm ben unuttum artk .. Ltfen baslik harici sohbet tr yazlarnz fon cafede yapn , Atmalarnz da zelden yapn .
Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardr. Ben hibir zaman umudumu yitirmedim. Mustafa Kemal Atatrk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
tam anlayamadm kusura bakmayn. tahvil faizi dtnde devlet tahvili ieren orta-uzun vadeli fonlar bu ekilde yani gnlk 0.30-0.40 bandnda m getiri salar...ta ki kana kadar bu ekilde dnebilir miyiz? PPK toplansnda faiz indirimi olursa bu fonlara olumlu mu yansr? daha detayl bilgi paylaabilir misiniz?
Yer mleri