Originally Posted by Webster Azerbulbulun topraga gomulup taslanmasi lazim... O.50 indirim olursa gn kapann nasl beklersin stad 🙂
Originally Posted by Webster Didi ve burak buradamisiniz Hazirsaniz baslayalim Bugun arti 2 insallah �� Beni almadan trene gitmeseydiniz stadm bekleyin yarna kadar nerde okluk orada yani bu meblay herkes ynetemez
Originally Posted by YaprakszYonca O.50 indirim olursa gn kapann nasl beklersin stad 🙂 Bugunun olusu arti 1 diyorum 😀
Originally Posted by mrfatih Beni almadan trene gitmeseydiniz stadm bekleyin yarna kadar Fatih kardesim seni sonraki istasyondan aliriz sen orada iyice hazirlan 😀😀😀
Originally Posted by YaprakszYonca O.50 indirim olursa gn kapann nasl beklersin stad [emoji846] 100 puana kadar fiyatlarn iinde olabilir ama bir delilik yaparsa ar karr. Sent from my iPhone using Tapatalk
Siz 900K ile TCD almamis miydiniz ne ara sattiniz yada baska biri miydi o kisi Originally Posted by mrfatih Yarn Allah ne verdiyse fonlardaym maden rzgar Bist'ten yana bende bu rzgara destek vericem. Kademeli al m iyi olur yoksa lk diye atlamak m? Tutar 900K
yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir
Originally Posted by servetbey Siz 900K ile TCD almamis miydiniz ne ara sattiniz yada baska biri miydi o kisi O bendim Sent from my iPhone using Tapatalk
Originally Posted by servetbey Siz 900K ile TCD almamis miydiniz ne ara sattiniz yada baska biri miydi o kisi 900K gcnde bir arkadamz daha var..
Forum Rules
Yer mleri