Akturu satacaklarmýki
Üstündeki mallarý ayýrdýklarýna gore bir atraksiyon var gibi
Akturu satacaklarmýki
Üstündeki mallarý ayýrdýklarýna gore bir atraksiyon var gibi
Sermayesine %48 oranýnda iþtirak ettiðimiz Aktur Araç Muayene Ýstasyonlarý Ýþletmeciliði A.Þ. ("Aktur")'nin 03/11/2020 tarihli Yönetim Kurulu toplantýsýnda özetle;
- Aktur gayrimenkul portföyünün operasyonel olarak daha etkin yönetilmesi amacýyla; aktifinde kayýtlý arsa, yeraltý ve yerüstü düzenleri ve bina niteliðindeki taþýnmazlarýn, 5520 sayýlý Kurumlar Vergisi Kanunu'nun 19-20. Maddeleri, Türk Ticaret Kanunu'nun 159-179. Maddeleri ve ilgili diðer mevzuat hükümleri çerçevesinde, yeni kurulacak anonim þirket niteliðindeki þirkete 30.09.2020 tarihli kayýtlý defter deðerleri üzerinden kýsmi bölünme suretiyle devredilmesine,
- Aktur'un ortaklarýnýn devredilen malvarlýðý bölümlerinin karþýlýðýnda Þirketteki mevcut paylarý oranýnda yeni þirkette pay sahibi olmalarýna,
- Konuya iliþkin sermaye azaltýmý ve kýsmi bölünme hususlarýnýn görüþülmesi için Olaðanüstü Genel Kurul toplantýsý yapýlmasýna karar verilmiþtir.
Kamuoyuna ve yatýrýmcýlarýmýza saygýyla duyurulur.
bu haber de ne demek isteniyor aktuýr mu satýlacak aktur arsalar binalar mndrs e mi gececek
burada yazdýðým bilgi ve yorumlar kendi görüþümdür. kesinlikle yatýrýmcý tavsiyesi deðildir. Y.T.D
Bugünkü spk bültenine bakýn ortaklar,mendo ile ilgili haber var.
Yarýn tepki ne olacak bakalým.
Asla yatýrým tavsiyesi deðildir.
Ancak bir aptal suyun derinliðini iki ayaðýyla ölçer..Afrika özdeyiþi
Þirketimiz Yönetim Kurulu'nun 16/11/2020 tarihli kararýnda özetle;
- Sermayesinde %68 oranýnda pay sahibi olduðumuz Akça Enerji Üretim Otoprodüktör Grubu A.Þ.'nin ("Akça Enerji") diðer ortaklarýndaki toplam 22.400.000 TL nominal deðerli payýnýn ve sermayesinde %66 oranýnda pay sahibi olduðumuz Tan Elektrik Üretim A.Þ.'nin ("Tan Elektrik") diðer ortaklarýndaki toplam 12.920.000 TL nominal deðerli payýnýn tamamýnýn satýn alýnmasýna,
- Söz konusu alýmlara iliþkin pay bedellerinin Sermaye Piyasasý Kurulu (SPK) düzenlemeleri çerçevesinde yetkili bir kuruluþ olan DRT Baðýmsýz Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müþavirlik A.Þ. tarafýndan hazýrlanacak olan deðerleme raporlarýna göre belirlenmesine,
- Konuyla ilgili Enerji Piyasasý Düzenleme Kurumu'ndan (EPDK) gerekli izinlerin alýnmasýna,
karar verildi.
Kamuoyu ve yatýrýmcýlarýmýzýn bilgileriniz sunarýz.
Saygýlarýmýzla.
burada yazdýðým bilgi ve yorumlar kendi görüþümdür. kesinlikle yatýrýmcý tavsiyesi deðildir. Y.T.D
Bugün güzel bir atak denedi ,yarýn devamý gelir inþallah.
4 ve üzerini görmek nasip olursa çok þýk olur.
Asla yatýrým tavsiyesi deðildir.
Ancak bir aptal suyun derinliðini iki ayaðýyla ölçer..Afrika özdeyiþi
Bu Rýza yine bir þeyler çeviriyor ama kötü niyetli olmak istemiyorum..enerji hisselerini almak,tüvtürk arsalarýný ayýrýp ayrý þirket filan...bakalým ne olacak?
Yer Ýmleri