Hergün ufak ufak düþmeye devam....
YAL-L21 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hergün ufak ufak düþmeye devam....
Yaþam belirtisi yok lanet hissede.
Þimdi satýþa izinverilirse(ki verilecektir) bir miktar satýþtan dolayý hisse fiyatý düþebilir..ancak bu bedelli deðil,istemiyorsan almazsýn,ama sonuçta þirkete taze para girecek ve borç miktarý düþecek...zaten dövizdeki düþüþ bilançoyu olumlu etkileyecek..geriye sadece pandemi nedeniyle üretim ve ihracatta nispi azalma tehlikesi kalýr..yani diyeceðim o ki parasý olan bu satýþta maliyetini düþürsün..çünkü sonuç olumlu olacak....
Sayýn hocam, bu tarz senetlerde bilanco mali tablo hak getire. Bunlar aranmaz bence. Senet kime ne zaman ne fiyatla satýlacak, alan ne yapacak. Buradaki spekülasyon nasýl cereyan edecek. Ýrdelenmesi gerekenler bunlar. Örneðin sahibi parayý bedelli ile deðil belkide bu þekilde içeri alacak. Kendi senetlerini kendisi alacak, sonra pazarda zamanla az az satacak. Spekülasyon nasýl ne zaman ne kadar olacak. Bunlarý zamanla göreceðiz.
Zaten kendine ait,halka açýk olmayan hisseleri satacak...þirket kaynak arayýþýnda...her neyse zaten ben kimseye al-sat tavsiyesi vermiyorum..bizimborsa yatýrýmcýsý bir tuhaf,halka arz edilen hisselerde örneðin,adam þirket deðerini hesap ettiriyor,hadi diyelim %20 iskonto koyuyor..hisse iþleme baþlayýnca fiyat 8e 10 katlanýyor,oysa o fiyatý edecek olsa adam o fiyattan arz ederdi...
Özet: ben65 milyon hisse satýþýnýn ilk anda fiyatý düþürebileceðini ama sonuçta özsermayeyi güçlendireceði,daha iyi bilançolar açýklayabileceði bir ortam yaratacaðý için ky için mndrs te bir alým fýrsatý olacaðýný düþünüyorum.
Ha þu da var,belki de satýþ konusunda kurumsal bir yatýrýmcýyla anlaþacak ve tek fiyattan blok satýþ yapacak...
3 35 görüp eksi kapatacak anlaþýlan. Nu balon hareketleri bitirmediði sürece zor alýcý bulur. Hissenin karakterini bilen hisse artýda iken kolay kolay bulaþmaz
Bir günde gördüðün en yüksek seviyelerde kapat yaw. Helyum dolu balon gibi sabah þiþiyor akþama doðru havasý iniyor
Yer Ýmleri