Kac milyon daha satacak bunlar taban yemekten midem bulandý. bu tahta nasýl toparlanacak bu kafayla.
yatýrým tavsiyesi deðildir.
Kac milyon daha satacak bunlar taban yemekten midem bulandý. bu tahta nasýl toparlanacak bu kafayla.
yatýrým tavsiyesi deðildir.
Devre kestik...7,75
13.7 milyon oldu iþlem hacmi
Dün o iþlem hacmi ile 2 küsür satabildi ise artýk epey zorlanýyor demektir satmakta
Gerçekten mal devri ve ky yi ezmek deðilse bu hunharca satýþýn amacý buralardan yukarý dönmesi lazým
Aha döndü diyip atlayan çok olur
Ha þuda var bugün açýlýþta 8.4 üzeri ziraat yatýrým bana sattýrmadý, bakiyeniz yetersiz diye, elimdeki malý satamadým. Emirlere bakýyorum emrim yok, ama elimde mal var. O kdr orgazilerki, artýk ne kdr bahþiþ verdilerse hisselerinize geçici ne koyuyorlarsa sistem sattýrmýyor.
Bu iþ baþka biþey olmaya baþladý artýk. Daha 15-20 gün önce hasan pekerde hisse sattý, anlaþtý 2 kurumla devretti. bitti gitti. Bu yapýlan ise bildiðin kendi ayaðýna sýkmaktýr. Þimdi birde bilançonun þiþirme olduðu flfn ortaya çýkar sa al sana mndrs 50 kuruþ. Sonra 10 larca yýl sürün.
Bu yapýlan o kadar saçma ki, senin mal sattýðýný gören ne yatýrýmcý ne de ky kaðýtta durmaz. Ve sen elindeki malý kolay kolay satamazsýn. Tmm satarsým maliyetin 0, ama insan 17-18 yaþýndaki çocuðunu öldürmek ister mi yaw?
Neyse bekleyelim bakalým.
Ben bir açýklama istedim arkadaþlar,siz de yazýn lütfen.
En iyisi þirkete yazýp açýklama istemek,bizim spk denen angutlar sormaz,biz soralým bari...
Yer Ýmleri