her sorunun cevabý kapta varken buraya yazýp saatlerce günlerce beklemek neden. en az 20 yýldýr borsadasýnýz yazýnýza göre. bu kadar süre borsada olan kap ý bilir.. bilmiyorsa herkes yalancý amk.
her sorunun cevabý kapta varken buraya yazýp saatlerce günlerce beklemek neden. en az 20 yýldýr borsadasýnýz yazýnýza göre. bu kadar süre borsada olan kap ý bilir.. bilmiyorsa herkes yalancý amk.
YATIRIM, sonu yanlýþ giden SPEKÜLASYONDUR. EÐER, zamanýnda spekülasyondan çýkmazsanýz MECBUREN yatýrýmcý olursunuz.
Yazýmý okumadýnýz galiba,
Normalde saatlerce süren okumalar, incelemeler ve detaylý araþtýrmalar yapmadan hisse almam.
Arkadaþ ikili fiyattan aldýðýný söyleyince konuya hakimdir diye basit bir soru sordum
Biraz tembelliðime gelmiþ olabilir. Cevabýn þu aþamada kaç saatte geldiðinin de bir önemi yok.
Soru cevap þeklinde fikir alýþveriþinde bulunmak amaçlý bir konu baþlatmak istedim .
SPK nýn diðer þirketlere cevap verdiði sürelere bakar isek bu hafta veya haftaya bültende sonuçlanmasý gerekir.
Fakat çok þikayet oldu.
SPK ince eleyip sýk dokuyabilir (?)
Umarým yatýrýmcý lehine olacak þekilde, þartlý bir onay verir.
Ya da 24 ay bedelli sermaye artýrým yapmama taahhüdü vs ..
Pay satýþ bilgi formu nun onaylanmasi için bultende yayýmlanmasi gerekmiyor diye biliyorum sn playmaker. Ama süre konusunda haklýsýnýz yakin zamanda haber gelebilir. Saygýlar...
Syn maimi , 16 Aralikta 40 mln u satacagi haberi gelmisti. Yaklaþýk 40 gün gecti.
SM-M515F cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Bugün saðlam durdu. Þaþýrdým vallahi.
SM-M515F cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
14.11.2022
Bist100 4571 Mndrs 11,61
25.01.2023
Bist100 5297 Mndrs 7,09
Arada kaçan fýrsatlar bist farkýndan çok daha fazla..
Yer Ýmleri