Genel kurul kararlarýný okudum, 1 milyon yýldýr yatýrým yapýp kar edemeyen tek þirket bu sanýrým.
Banvit'in patronu da bunun gibi hesapsýz kitapsýz kredilerle yatýrýmlar yaptý,borçlar dað gibi büyüdü,batma noktasýna gelince Brezilyalý gýda þirketine paylarýn büyük bölümünü devretti,az biraz da kendine kaldý...o zaman 2 Tl olan banvit þimdi 54 Tl civarý..bizimki þimdi ky nýn bedelli artýþýna mecbur kalacaðýný düþünüyor...ya ky bedelliye katýlmazsa?
Menderes euro kredi ile enerji yatýrýmlarýný finanse ederek tarihi hata yaptý. Bunu yaparken de ihracat aðýrlýklý satýþlar ile finanse ederiz diye düþündüler muhtemelen ama kur hesapsýz kitapsýz sert artýnca iþler karýþtý tabi. Yine de Menderes in faaliyet karlýlýðý dikkate alýndýðýnda, enerji yatýrýmlarýnýn bittiði düþünüldüðünde, önünün açýk olduðunu düþünüyorum. Bence belirsizlik kur riskine baðlý olarak olaylarýn cereyan edeceði zamanla alakalý olabilir diye düþünüyorum en fazla.
Çünkü menderes yeni yapýsý ile umuyorum karlýlýk, temettü anlamýnda daha verimli olacaðý bir döneme girdi artýk. Tabi bu benim deðerlendirmem, ve yine bu yüzdendir beklemeyi göze aldým kendi adýma. Gerçi deðiþmeyen tek þey deðiþimdir, çokta emin konuþmamakta fayda var bu konjektürde.YTD
Ben fiyatlarýn kesinlikle buralarda kalmayacaðýný düþünüyorum. GK analizim yeni bitti ve hedge amaçlý yapmýþ olduðum dalgadan kazan iþlemlerime dahi son vereceðim. Olumluyum. 3,80 büyük duvar teknik açýdan fakat tekniðe inanmýyorum. Hisse özelinde bütçesinin %50 si içeride %15+%15+%15+%5 kademe. Ýyi kazançlar diler ve Akgrt ile sizleri selamlarým.
Ýhracat rakamlarý tekstil tarafýnda ve hatta mndrsi ürünlerinde oldukça güçlü. Fakat Þu ömrümde ülke özelinde hem ihracat artýþýný hemde hrc makas farkýný bu boyutta görmemiþtim.
Yer Ýmleri