Yatýrýmcýsýný kazýklamanýn yollarýný arayacaðýna döviz borcunu hedge etmenin yollarýna baksaydý iþ güzarlar
Þimdi bu durumda olmazlardý/olmazdýk
Yatýrýmcýsýný kazýklamanýn yollarýný arayacaðýna döviz borcunu hedge etmenin yollarýna baksaydý iþ güzarlar
Þimdi bu durumda olmazlardý/olmazdýk
Menderes Tekstil'in vergi dairesine sunulan 2021 yýlý 12 aylýk zararý 317.046.524 TL
***Açýklanan kar/zarar rakamý Geçici Vergi Beyannamesi'deki tabloda yer
almaktadýr. Tablo SPK mevzuatýna uygun hazýrlanmamýþtýr. SPK mevzuatýna
uygun rakamlar ayrýca açýklanmaktadýr.***
2 milyar 225 milyon hasýlat,412 milyon kar var...ancak yüklü borç ödemesi nedeniyle 317 milyon zarar görünüyor....729 milyon borç ödenmiþ...
Aslýnda kur farký nedeniyle bilançoda önemli zarar oluþacaðý yönünde beklentim vardý,bildirimi görünce bir anda bunu unuttum,ama yine de 12 aylýk bilançoda döviz borçlarýnýn azaldýðýný görme ümidim var...borçlar biraz makul olsa hasýlat ve kar rakamlarý tatmin edici...
Bu tür zarar eden kaðýtlardan uzak durmak lazým, bedelli açýklama potansiyeli çok yüksek, en son bedelli açýklayan þirketlerin fiyatlarý yarý fiyatýna düþtü, þu anki trend bu yönde, 2020 de bedelli açýklayan batýk þirketler 5-10 tavan yapýyordu þimdi ise en az 3-4 taban yapýyor....ytd....
Evet,bedelli de açýklayabilir..ben bunu bile bile duruyorum,çok yüksek bir oran olmadýðý takdirde katýlýmýn da eksiksiz olacaðýný düþünüyorum,her ne kadar rýza'ya bir güvensizliðim varsa da menderes'in mevcut performansýný iyi buluyorum...batýk þirket demek haksýzlýk olur...bilanço'yu sabýrsýzlýkla bekliyorum.
Yer Ýmleri