Þirket bir an önce salça iþine giriyoruz diye kap göndersin
Salçacýlar tavan tavan bu aþagý
Þirket bir an önce salça iþine giriyoruz diye kap göndersin
Salçacýlar tavan tavan bu aþagý
Benim stratejim þu þekilde.
Potansiyel gördüðüm hisselerde en az bir bilanço dönemi beklemek.
Her 3-4 ayda Yüzde 10-50 arasý prim yakalarsam benden mutlusu yok. Öyle her hafta bir hisse alayým, hemen yukarý yapsýn yüzde 20-30 neyse sürekli kazanayým bana göre deðil.
Bu yüzden alýrken saðlam alýyorum. Tahtacý isterse aþaðý yapsýn umurum olmaz, aksine artýrmaya devam ederim.
Ben hedef süremi beklerim, ancak bilançoda istediðimi bulamaz isem veririm.
KNFRT 4.80 e kadar aldým hemen 4.50 ye bastýlar. Ben inadýna alýma geçtim. 3 aylýkta 7-8 ler, 6 aylýkta 11-12 arasý gördü.
TEZOL örneðinde de 8.80-9.00 arasý aldým, 8.50 ye bastýlar. Ýnat ettim alýma devam ettim. 6 Aylýk bilanço sonrasý 12 ler geldi.
ELIT de fazla pozisyon açmadým ama bilanço çok hoþuma gitmedi, geri verdim. Keþke onun yerine TUKAS vardý listemde ona girseymiþim.. Yüzde 5 zararla verdim gitti. TUCLK de beklentimi tam karþýlamadý ama yüzde 20 ile üçte ikisini verdim, bereket versin.
Sattýðým hisselerin yerine MNDRS te pozisyon açtým. 5.64 e kadar düþtükçe artýrdým.
Hedefim belli. 2-3 ay beklerim. 9 Aylýk bilanço önemli. Býrak artýrmayý, ayný karlýlýk sürsün yeter.
Bugün devre kesince ne satayým da MNDRS alayým bakalým dedim ama hemen döndü.
Biraz bekleyeceðim bu sefer, versinler iyice aþaðý, bir seferde saðlam almaya çalýþmak en iyisi gibi.![]()
hocam teþekkürler.. sizin borç azalma tahminleriniz çok daha iyi
eylül kapanýþý 19 altýnda olur euro da bence.. güzel bir para giriþi mevcut borsaya.. bu para da bozulan dolarlardan geliyor.. daha da devam edecek.. hatta ab tarafýnda gaz kaynaklý üretim duruþlarý olacak.. bizim ihracatýmýz çok ciddi düzeyde artacak.. buna hazýlýklý olmak lazým.. 2023 bahara dek borsa güzel devam eder.. dolar bazlý reel kazançlar elde edilir..
Lanet adeta kucaklamýþ bizi! dedi. Zaten birkaç günden beri barbut oynayamaz olduk. Ne zaman zar atsak 2-2-2-1 geliyor. Kumarýn da tadý kaçtý. Ýçimizde ekmeðini kumardan kazananlar var. Onlarýn cývalý zarlarý bile hep ayný geliyor. Bu gidiþle aç kalacaklar. Hatta, kumarbazlarýn en azýlýsý olan Düþeþ Recep kumar oynayamadýðý için fenalaþtý. Elleri ayaklarý titriyor, vücudundan soðuk ter boþalýyor. Adamý hasta koðuþuna kapattýlar. Ýbrahim Beyin dediðine göre durumu ciddiymiþ. Tez zamanda kumar oynamazsa vefat etmesi kaçýnýlmazmýþ. Eskiden pek deðildi ama ölümü yaklaþtýðýndan mýdýr, þimdi sofu biri kesildi. Namazý niyazý eksik olmuyor. Dini bütün biri olarak sýrat köprüsünü selâmetle geçip cennete kapaðý atmak istiyor.
Ýhsan Oktay - amat
...kumarbazlarýn en azýlýsý olan düþeþ recep eskiden pek deðildi ama, ölümü yaklaþtýðýndan mýdýr, þimdi sofu biri kesildi. namazý niyazý eksik olmuyor. dini bütün biri olarak sýrat köprüsünü selametle geçip cennete kapaðý atmak istiyor. peki, nereden biliyor cennet diye bir yer olduðunu?
bu, yazý ve tura atmak gibi bir þey. kafasýnda ihtimal hesaplarý yapýyor. ya yazý gelecek ya tura; ayný þekilde ölümden sonra ya bir hayat olacak ya da olmayacak. düþeþ recep hayatýnýn kumarýný asýl þimdi oynuyor. ne derler? þeytaný bol olsun.
ihsan Oktay - amat
Yer Ýmleri