boris zaharyas..
I don't wanna lie, I'm feeling so blue
So take me away, so take me with you
Hey mystery girl, I'm falling for you
I'm living tonight, the last deja vu
Bu baþlýðý þu anda 10 kiþi okumaktadýr. (1 üye ve 9 ziyaretçi)
minikyatirimci
toipiðn nabzý normal seyrine yavas yavas dönüyor..
7 üzeri maliyetlenen arkadaþlarý da yolcu ettik mi tamamdýr..
Merhaba Hakan Bey,
- Ana ortaðýmýz Akça Holding A.Þ. ayrý bir tüzel kiþiliðe sahiptir. Pay satýþ kararý Akça Holding A.Þ. yönetiminin verdiði bir karardýr.
- Sanýrým Osman Akça Tar. Ürün. Ýth. Ýhr. San. ve Tic. A.Þ.'nin Þirketimize olan Aktur Araç Muayene Ýstasyonlarý Ýþletmeciliði A.Þ.’nin hisselerinin devri ile ilgili 31 Aralýk 2022 vadeli borcundan bahsediyorsunuz. Bu borç henüz ödenmemiþtir. Ödeme yapýldýðýnda KAP'ta yatýrýmcýlarýmýza bilgi verilecektir.
- RES ve JES yatýrýmlarýmýza iliþkin detaylar üçer aylýk dönemler itibarý ile KAP'ta ve kurumsal internet sitemizde yayýmlanan Faaliyet Raporlarýnda sizlerle paylaþýlmaktadýr. Ayrýca, konuyla ilgili önceden yapýlmýþ olan özel durum açýklamalarýnda bir geliþme olmasý durumunda özel durumlarýn kamuya açýklanmasýna iliþkin usul ve esaslar çerçevesinde KAP'ta duyurulmaktadýr.
- 24.11.2022 tarihinde KAP'ta yayýnladýðýmýz Özel Durum Açýklamasýnda da belirtildiði üzere Þirketimiz 19.11.2022 tarihli Resmi Gazete'de yayýnlanan mevzuat kapsamýnda, 4 ayrý Depolamalý Elektrik Üretim Tesisi Projesi için toplamda 300 MWm / 300 MWe gücünde üç Rüzgar Enerjisi Üretim Santrali (RES) ile 50 MWm / 50 MWe gücünde bir Güneþ Enerjisi Üretim Santrali (GES) ve bu santrallere bütünleþik toplam 350 MWh kapasiteli elektrik depolama tesisleri kurmak için Enerji Piyasasý Düzenleme Kurumu'na önlisans baþvurusunda bulunmuþtur.
- Kayýtlý Sermaye Sisteminde olan ortaklýklarýn kayýtlý sermaye tavanýna kadar yapýlacak bedelli sermaye artýrýmýna Yönetim Kurulu karar vermektedir. Yönetim Kurulu'nun sermaye artýrým kararý almasý durumunda sermaye piyasasý mevzuatýna uygun olarak KAP'ta gerekli açýklamalar yapýlacaktýr.
Ýlginiz için teþekkür eder, iyi çalýþmalar dileriz.
Saygýlarýmla,
Gönderdiðim maile cevap gelmiþti perþembe günü paylaþamadým yoðunluktan, mailin ardýndan iki kap gönderdiler, þirketi sýkýþtýrmakta fayda var.
Yer Ýmleri