Originally Posted by
tarik1234
Mehmet Þimþek olayýn vehametini anlamýþ 0 cari açýk +turizm geliri Mb rezervlerini toparlamaya çalýþcak temmuz asgari ücret zammýný da hesaba katarsak temmuz sonu 25-28 arasý görünmesi makul gibi , piyasada þuan tl yok Mb altýn satýþý kredilerin daraltýlmasý sebebi ile kriz olmaz kontrollü yükseltecekler , Menderes 200 milyon üzerinde kur zararý yazacak büyðk ihtimal bu çeyrekte iyi bir zarar açýklayacaðýz

3. Çeyrekte kurlar oturduðunda 2 çeyreklik kar açýklarýz ana faaliyet olan tekstilin Türkiye’de bir geleceði yok yavaþ yavaþ kapasite azaltýmý makina satýþý yapýlmalý Türkiye’de asgari ücret tekstil sektörü iþin oldukça pahalý biz özellikli makineler ile özellikli ürünler üretiyoruz 3-5 sene sonra Mýsýr Bangladeþ vs ürettirmeye baþlarlar turizm Menderes’te tekstilin yerini alabilir ferrero (Nutella ) Türkiye’de fýndýðýn %70 tek baþkan alýyor adamlar Avustralya’ya fýndýk ekmiþler þirketlerde geleceði okumalý ona göre dümene yön vermeli, tfrs 9 yaparsak zarar açýklamayýz þirkete konuyu sordum standart tam karþýlamadýklarýndan yapmadýklarýný ilettiler ben öyle düþünmüyorum en azýndan enerji grubunun Euro borcu ve enerji yekdem geliri ile yapabilirler umarým yaparlar yaparlarsa harika olur
sn tarýk bu çeyrek zarar gelmez tarým alacaklarý döviz garantili olduðundan diðer gelirler ciddi artacak... tekstilde ise büyük ihtimal stok azaltýp brüt karý patlatacak. asýl kar 3ç olsada bu çeyrek artýk kar yazarýz..
YATIRIM, sonu yanlýþ giden SPEKÜLASYONDUR. EÐER, zamanýnda spekülasyondan çýkmazsanýz MECBUREN yatýrýmcý olursunuz.
Yer Ýmleri