Tovbekar abi, sinci bir yapay zeka var, bu bir bilgisayar programi, suan ugrassak biz bile bir program yazabiliriz. Bunda cinsiyet ve duygular olmaz. Cunku hormon yok.
Suud vetandasi olan Sophia'nin ne oldugu belli degil. Sayet bir insan bilincini bir makinaya yuklemislerse, bu yapay zeka olmaz. Bunda da hormon yok, duygu hissetmez ama eski deneyimlerinden duygulari bilir.
http://ethcombo.com/?i=295709
Abi yukaridaki linki vermistim...Burada para yatirmadan bedava slot ceviriyon. Her 3 saatte bir bedava slot veriyorlar, sende ceviriyon. Buraya linki koydugumda referans olan arkadaslar olmustu, uye olanlara tesekkurler. Benim suan 14 referansim var ve sadece 2.kademedeyim, 3 saatte bir 10 slot ceviriyom. 5. Kademede 40'a falan cikiyor. Bu site 0, 15 eth olunca parayi cekme hakki veriyor. Ben suan 1, 08'e ulasmis durumdayim.
Yukaridaki linkten uye olursaniz, parayi verip vermeyecegini anlamis olacaz. Yaklasik 150 usd karsiligi eth alacaz ve bu parayi yuksek kaldiracla trade edecez. Dusecegi yereyi tespit ettikten kelli enaz 200-500-1000 kaldirala furup, ciddi para kaldiracaz.
Bir bilgi daha vereyim. Ben her 3 saatte bir siteye girip, slot ceviremedim, dolayisiyla pekcok hakkimi kullanmadim. Bir bilgisayar programi varmis, siz ayarliyorsunuz, progranm saati geldiginde slotu ceviriyor, boylece limite cok daha erken ulasiyosunuz. Simdi hatirlayamadim emme hatirlayinca programin ismini yazarin.
Yukaridaki linkten uye olursaniz sevinirim. En azindan perayi verip vermeyecegini anlamis oluruz.
rusyanın viladivostok liman kenti veya pkin- (japon denizi) -kore-pekin-hindistan-pakistan-afganistan-iran-ırak-suriye-hatay hattını kapsayan yarım bir hilal ipekyolunun en stratejik geçiş noktaları gözükmekte.son dönemde bu coğrafyayalar dikkatlice incelendiğinde bu hat üzerinde karışmayan ülke yok gibi.bu hattın en önemli çıkış ayaklarından suriye ye rusya-abd -fransa..vb ülkelerinin konuşlanması
gayreti bunun apaçık göstergesi.akdeniz havzası bu ipekyolu ayağının arab-afrika ve avrupa anakıtalarına taşınmasında kilit role sahip stratejik bir konumda.çinin daha içerden uygurözerk bölge -kırgızıstan ..vb türk dünyasını kapsayan alternatif hattı türk dünyası nedeniyle daha geri planda.bu bölgeleri kapsayan nüfüs göç hareketlerinide dikkate aldığımızda ordusu olmayan devletsiz ülkeler transit geçiş gibi kullanılacak.türkiyenin dönüşüm ve dönüştürme çabalarıda hızlı bi şekilde devam ediyor.bizlere biçilen rolde gene tarih boyu en iyi yaptığımız şey ölmek.
ytd,syg,
Buna katilmiyorum. Turkiye, Lozan'da tampon olarak kuruldu. Hazar koridoru ile tampon guneye aliniyor. Turkiye tamameñ guvenli bolgede, batiniñ bir parcasi. Ortadogu ise artik bir bataklik, cunku kaynaklari tukendi.
Cin, Hindistan ve Islam dunyasi endgame....Orta asyanin kaynaklari batiya akacak, cin ve hindistan'a degil.
Burada Kurtlere de aktif bir bekcilik gorevi veriliyor. Hazar koridorunun bekcisi, kurtlerdir.
Coin moin ...Bu işlerde para yok ayva...Gel sen solucan gübresi işine gir...150-200 de yımta tavuğu al...Sal bahçeye...Solu-canlar çoğaldıkça yem masrafı sıfır...Üstelik organik...Geçen yıl 10 bin dene aldıydım deneme için, ahanda şimdi 200 bine yaklaşmış sayısı...25 günde bir yavruluyorlar...Yemeğini veriyon bitti...Yemek dediğim inek b.ku...Yeri sıcak olursa çifter çifter doğuruyor namıssızlar....Erotik film izlettirirsen yem yetiştiremen haberin ossun...Yukaridaki linkten uye olursaniz sevinirim. En azindan perayi verip vermeyecegini anlamis oluruz.
*
Bu arada...Tarihte en iyi yaptığımız şey o tarihi yazmak...Ezikleşmenin alemi yok...
Geceye yenilmeyen her insana ödül olarak bir sabah, bir gündüz ve bir güneş vardır...
10 bin tanesini 1.000 TL ye almıştım...Şimdi elimde 200 bin tane var, satsam 20 bin TL...Ama satmayacağım, 2 milyon yapacağım bu sayıyı, sonra ayda 3 ton organik gübre ...Kilosu 2,5-3 TL den gidiyor abi...Biraderi koydum işin başına, hammadde de beleş 20 tane inek vardı zaten...Sayı fazlalaştığı zaman ( 25 günde en az 2 kat artıyor) tavuk alaceğin ve İstanbul sosyotesine organik yımta göndereceğin... Yesinler çocuklar...
Al sana para...Bankalara haber salın, geliyom...
![]()
Geceye yenilmeyen her insana ödül olarak bir sabah, bir gündüz ve bir güneş vardır...
Yer İmleri