Originally Posted by
yetkisiz
Sene 1998...Van Jandarma Asayi K.lndayz...Acil imento ihtiyac olmutu, yle 20-25 torba kadar, istihkam depolarnda yok dediler...2 gn sonra denetleme olacak, Erdal Sarzeybek bamzda napn edin halledin bunu dedi...Gidip hrdavatlardan alsak Taktik Alay'z bir kantinimiz bile yok ki kantin gelirinden alsak paray...Yok yani...Ya da aramzda para toplayp alacan...Yapmadk da deil ama...
Neyse uzatmayaym naapsak neytsek diye dnrken "Hemen yan bamzda Van imento var, Jandarma usul hallederiz" dedim...Levazmc astsubayla birlikte atladk kamyona abi, kasaya 5-6 asker koyduk...Sr...Dorudan dare Mdrne ktm, dedim valla durum byle byle ok acil...Hemen dedi yalnz stanbul'dan OK almam lazm bu ilerle Kemal Bey ilgileniyor direkt...Talebimizle ilgili fax ektiler, biz aymz kahvemizi ielim diyene kadar cevap geldi...Altnda Kemal Uzan imzasyla "Devletimiz iin ne gerekiyorsa yaplsn" yazs...
Hemen orackta faxtan yaznn ve imzann kopyasn aldm, Erdal Albayn masasna koydum...Bildiin Fet kurban oldular ve bizler koruyamadk onlar...Bu arada, ben 20-25 torba yeter demitim mdre, aradan biraz zaman gemi sohbet ederken...Asker geldi "komutanm tamam" dedi...Dar ktm ne greyim, kamyonun kasasn imento ile doldurmular...
te byle...Bunlar yaanm eyler genler...O dnem UKEL, KEPEZ gibi irketler borsann imdiki GARAN'...O derece...3-4 kademe oynasn tm piyasay etkilerdi...marbank'a el konulduunda "asla ayr bir hesap tutmadk, bu tamamen bir kurgu, bu hesaplarn hepsi sahte hesaplar" dediini hatrlyorum Kemal Bey'in...Belki de Ergenekon davasndaki o hayali delil retme tekniklerinin ilk versiyonu buydu...Kimbilir ?!...ahsi kanaatim yle ama...
Yer mleri