Murat Gezici
@mrtgezici
·
3s
Zarrab davası, ABD yer alması nedeniyle Türk Halkı üzerinde etkisi yoktur. ABD’yi dost ülke görmeyenlerin oranı % 82 dir.
Murat Gezici
@mrtgezici
·
3s
Zarrab davası, ABD yer alması nedeniyle Türk Halkı üzerinde etkisi yoktur. ABD’yi dost ülke görmeyenlerin oranı % 82 dir.
Bitcoin ne olmus be ya????????
Tek dunya devletiymis, tek paraymis, masal bunnar...Abd'deki dava kara para, narko terorizm, rusvet paralariyla ilgili...
Bu paralar kacacak delik ariyordu. Unlara verdiler bir delik...Paralar bitcoine akti. Akinti bitmediyse daha da yukselir, bittiyse el fatiha....
Yeni teknoloji dedikleri kriptografi+p2p abi....
Deligin alti deliktir...Tas delik hamam delik abi.
Gayrimesru para akintisi bittiyse bitcoin buhar olur...
senin kız fetöcü değil boğaziçi mezunu ve politikaya ounuyor. şimdilik de birleşmiş milletler çalışanı...
ABD mahkemelerinde delil olan şey bizde de olmak durumunda
ben bunların hiçbirinde değilim 50 milyon euro rüşvet verdim diyen geçen yıl itibar şampiyonuydu. madem geçen yıl inandırıcı ve hayırseverdi bu yıl ne oldu... değilse biz bu adamı neden yargılamadık...
benim artık miğdem bulanıyor... kimse artık etik olarak bakmıyor olaya...
Generaller birer birer kaciyor. Bu vetandasa sormak lazim, urda ne isin varidi? Niye yazilarina son verdin? Acikla abi...ahin mengu
@sahinmengu
·
8s
2 Aralık 2017 tarihinden itibaren Aydınlık Gazetesindeki yazılarıma son verdim.
Perincek'in pesine dusenin aklina sasarin...
Şam'da Esad'i ve yonetimi elestirebilen bir Türk gazeteci var mi? Olabilir mi?H.Mahalli Ø*سني Ù…Ø*لي
@husnumahalli
·
3s
Dandik bir adam gelip Türkiye’yi darmadağın etti((
Dunyanin hangi ulkesinde boyle bir demokrasi var abi?
Dun tvye cikmis, "bana ne len pyd'den diyor". Karsisindaki gazeteci de sormuyor, niye sana ne, pyd, Suriye topraklarinin % 20'sini isgal etmedi mi?
Niye Suriye ordusu pyd ile savasmiyor?
Bizi kimse annamiyor topragim...Umarim yanes anlasilmiyorum.
Celal Bayar'a "firavuna karsi savasan Hz.Musa" gozuyle bakanlar, Tayyip Agami tasvip etmiyorlar. Zira Tayyip Agamin yaptigi isler, Ecevit oncesi Chp ulemasinin akil edebilecegi ve uygulayabilecegi islerdir.
Yer İmleri