umuttuðun bi þey var üstadým müsadenle bi eklenti
þimcik bundan on sene evveli var
frik vadisimi orlarda gittiydim turlan
dediydiki rehber
taþ çaðýnda orda siyah her ucu keskin sivri antimon mu antonit mi garip parlak siyajh taþ var imiþ daðlarda
ordaki kavimlerde daðlarý ele geçirmeye birbirlerine dað yamaçlarýna koçlar gibi girerkene
iþin tuhafý -- biribirlerini gene biribirilerini daha iyi öldürmeye yaraycak olan biþey için katlediyolar ha :-)
boþa yane beyhut iþ, ulen insanolðlu sen ne kindar varlýksýn
velhasýl bu daþ ý alýyon iplen ok a mýzrak ucuna baðlýyon býçak demir çelik maden ergitme daha yok o devir ve o vesile ile hamle edince rakibe tabi ucu sivri oduna nazaran daha iyi etki yapýyo
yani bu devrin o daþ ý uðruna ölünülecek meta da enerji
enerji de fosil yakýt
millet nuklierden ürküyo
alternatif enerciler ise diþimin kovuðunu doldurmuyo rüzgar felan denince bnm aklýma enerciden ziyade ruzgar ercetin felan daha çok geliyo
alternatifte bulamýyolar 2024 de guya avrupanýn hakim ulkesi dizel araç üretimini durdurcakmýþ
gelsin durdursun bugunden iddaa varým durdurabilemez. yani gelelim elektrikli araç fosaryasýna . emperyaller iþin kotusunu geliþmemiþlere yýkar gene benzinli araca biner bi epey yýl daha
ne o þarj etçem gitcem sonra bitçek þarjmý bekliycem ben bugun mesela 350 km yol yaptým geldim bunu elektiriklen yapaman ah keþke olsa
neyse demek istedðim yazdýðým bu 3. ilave madde enerji yoksa sizin talebe halinizle bilader yazdýðýnýz ilk iki madde de az hükümsüz gibi ya da ben oyle fikren biþeyler karaladým iyi pazarlar

Alýntý yaparak yanýtla
Yer Ýmleri