Bunlar ince islerdir...
Bunlar ince islerdir...
bütün arab yarýmadasý amrikancý,
bi kovboy görünce...
haydi koy koy
diye sarkýya hemen baþlýyolar
putin ne demiþ
bana amrikayý sevmiyen bi arab ülkesi gösterin
hemen Müslüman olcem...
bunlardan cacýk olsa
ortadgu cehennem olmazdý...
ince bence aday olmayacak
tavþan hedef þaþýrtýyor...
kartal çok kýzgýn
en heyecanlý seçim
daha bi teklif gelmedi
bekliyom abi ...
meclis restoran bedavadan ucuzmuþ
biraz da biz helak olalým...
isin en aci tarafida bu,
Herkes nasiplenmek icin, biraz daha fazla yemek icin geliyorsa idealist adam yoksa secimden ne fayda politikacidan ne!
ayvacýk...Arap baharý ile birlikte tüm dünyada yeni bir dalga var...Bauman'ýn "Sosyolojik Düþünmek" isimli kitabýný oku...Artýk halklar masaya yumruðunu vuran, "erkek" leri istiyor iþ baþýnda...ABD'de Clintýn aplamýz ile Fransa'da Le Pen, seçilmiþ olsa da Teresa May aplamýzýn baþýna gelenlere bak...Merkel'i zati hiç söylemiyom 1 yýl olacak daha hükümet kuracak...Ama Putin, Þi Ping, Erdoðan, Trump...
Yani...Bunlar hep ayný þeyi iþaret ediyor...An itibariyle bu konjonktüre uygun Reis'e rakip olabilecek tek aday Ýnce...Fetö konusuna hiç girme, Meral gibi biriynen direkt kaybedersin Ýnce karþýsýnda...Emre Uslu yla çetleþmelerini unutmadýk...
De...Bi tek soyadýndan kaybediyor zavallý; Ýnce deðil de Þahin, Aslan, Kaplan felan olaydý direkmen % 65 ti...
Geceye yenilmeyen her insana ödül olarak bir sabah, bir gündüz ve bir güneþ vardýr...
Tabi abi ya kadýnýn yeri evidir yuva yani ordada mutpak yoksa nooruyon lem elinin hamuruynan no yogurursan derler
Erkek bi irade senboluzasyonu
Yetkisiz abeme hatirlattigi ecun sonsuz teþkürün borç bilirem
Ýmza : bi erkek
kýlintýn demiþim, lö pen demiþim, elinin hamuru demiþ...
Yok abi, bu forumun havasýnda var bi þey, onun için yazmýyodum, Ayhan Baþkan'ýn hatýrýna 1-2 karaladým...Gidem ben gidem...
Geceye yenilmeyen her insana ödül olarak bir sabah, bir gündüz ve bir güneþ vardýr...
kureyþan lý siyasete ýsýnmaya baþladý.
bir taþla iki kuþ vuracak
syg,
Yer Ýmleri