-
Arkadaşlar
1.kentsel dönüşüm bakanlıkla ilgilidir
2.1000 Luk imar ilçe belediyesine ilgilidir
Bende bu hisse yok eczyt.dolaysiyla takibimdeddir.
-
Burada kentsel dönüşüm ve imar planı içiçe geçmiş durumda. Örn. İstmarin DAP imar izni belediyeden değil Şehircilik bkanlığından çıktı. Benim bildiğim bu imar planı kentsel dönüşüm dikkaete alınarak yapılıyor.
-
GUPPON ARAZİ yedirmezler öyle goley goley,
Ama yavaş yavaş almaya devam.Resme her bakışımda gaza geliyom.
Bakalım, ya fırtınada sağlam liman olacak,Yada dikenleri ...kaçacak.
-
A 31 ciler neredesiniz.Şerefsizler.
-
Bugün, borsaya yeni girmiş bir arkadaşıma 43 lerden biraz aldırdım. İkinci bir arkadaşım da tesadüf kağıt sordu. 1000 kadar alırım dedi. Akşam kağıdın arttığını görünce sordum; alamamış. Yarın alacağım dedi. İmar haberi gelmeden kağıt bitecek. Kağıdı frenlemeye çalışanın işi zor gözüküyor. Seyirci durumuna düşebilirler. Yatırım tavsiyesi değildir.
-
6 ay önce arabasını satanın değeri bile 2 katına çıkmış, bizim üzeri çarşaflanmış tarla hala 5 yıl önce ki değerinde gizleniyor. Elbet birileri farkına varıyordur, nereye kadar gizleyebilirler. Millet batık şirketlere 3-4 katı değer üzerinden para sokuyor çılğınca umarım patronun elinde kalan malı patlatır geçer birileri yatırımcının ahı yerde kalmaz böylece.
-

Originally Posted by
COOL***
6 ay önce arabasını satanın değeri bile 2 katına çıkmış, bizim üzeri çarşaflanmış tarla hala 5 yıl önce ki değerinde gizleniyor. Elbet birileri farkına varıyordur, nereye kadar gizleyebilirler. Millet batık şirketlere 3-4 katı değer üzerinden para sokuyor çılğınca umarım patronun elinde kalan malı patlatır geçer birileri yatırımcının ahı yerde kalmaz böylece.
Birileri malın dibini kazıyor. Yeter patlasın, altta kalanın canı çıksın...
BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
Amacı mal satmak değil ki, istese tavana yazar gelene verir. Hala altlara mal yığıyor baskılamak için. Yuhh yaa. Bu kadar mı önemli bu tahtanın yükselmemesi....
BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri