Acemþahlardan caylaklara düþtük![]()
Acemþahlardan caylaklara düþtük![]()
Bu tahtayý yönetenlere aklým ermiyor. Herkes güzel güzel 46dan, 45den malýný satýp 41den, 42den tekrar yerine koyacaðýný iyi biliyor. Çünkü alýþtýrdý buna herkesi. Amaçlarý mal toplamak olsa bu fýrsatý kesinlikle vermemesi lazým. "Sür kaðýdý yukarýlara satan baka kalsýn arkasýndan" diyorsun, ama öyle olmuyor.
BLA-L09 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Bence cevap cok basit. Haberi kendileri herkesten once aldiklari-alacaklari icin, yukari asagi yapip arada birilerinin uc kurusunu nasil cebe indiririz pesindeler. Ben oyle birkac kisi harici yukaridan sat asagidan al yapabilen oldugunu dusunmuyorum. Sen yapabildin mi hic? Ben yapamadim bu kadar sene oldu. Her defasinda sanirim bu sefer oluyor galiba dedim. Yine aynisini diyecegim yukseldiginde.
Çünkü iþlemlerin en az %90 ve daha fazlasý karþýlýklý olursa fiyatýnda çok bir önemi kalmýyor, grup dýþýndan gelen ufak tefek alýþ satýþlarý önemsemiyorlar.Bu fiyatlara satýcý bekliyorlar ama o beklenen satýþlar bir türlü gelmedi çünkü maliyetler en az 2 katý oldu orada da gelir mi bilinmez. Ýzleyip görecez.
Elinde hatýrý sayýlý lot olanlarýn satýp aþaðýdan yerine koymalarý bana çok mümkün gelmiyor.Çünkü alýþ kademeleri genelde zayýf.Pasiften satmak zor.Aktife satýþ koysan ne olacaðý muamma.Genelde aþaðý çekiyorlar daha düþük fiyattan satmaya zorlamak için.Bu saatten sonra al sat yapmak macera gibi.
Tutki bu fiyattan yýllarca bekledin ve satttin ne alacaksýn hangi hisse de bu kadar potansiyel.olcak belki.olmayacak çýkmayacak piyasa belirlicekde. Þu anda bist 30 dýþýnda hisseler ucuk rakamda bizim.fiyata göre.. macera aramaya gerek yok bekledik besbinlik çýktý binlikler daha kolay daha baskýlý olacaktýr iþimizin okyanus kismi bitti göl kýsmýna yani kartal.belediyesine kaldýk fazla uzatamazlar halký direk.karsisina almak.istemez ibb de iþler uzun karisikti ses cikaramiyordu.kimse
Alsatý en iyi yapan a1 baþka kimsenin yaptýðýný düþünmüyorum. Diðer yapanlar da en fazla iki uc bin lotu geçmez bence. Onun disinda tahtada mal tutanlar bence yüklü adamlar. Transatlantik sayýsý fazla muhtemelen. Jet skileri her türlü gunun sonunda ezer geçer.
10 lotla 20 lotla kademe yapýp binlerce lot dönüyorlar sizce ne kadar gerçek bu iþlemler. Sürekli satýcý geliyor onu anladýk ama sürekli de alýcý geliyor deðil mi. Peki bu alýcýlar ayak deðilse neden satýcý vermeyi kestiimi 10 ar lotluk satýþ kademelerini süpürüp geçmiyor.
Ýþlem þekli yýllardýr ayný hep pasife alýþ gir sonra devamlý bir kurum o pasifleri boyasýn en dipten kapa. Her gün izletilen film bu bize.
Çýkarsa da es keza yukardan satan hep karlý oluyor mutlaka. Ne kadar basit görünüyor deðil mi para kazanmak.!!!
Yer Ýmleri