Satrançtaki þahýn deðeri kadar.
Satrançtaki þahýn deðeri kadar.
Sn.barsisaanata gelse de þuraya bi fiyat ve tarih atsa. Bi de ruyasini hatirlatsa [emoji3]
Bu arada gazmanbaba yazmiyor. Dökülmemistir umarim
SM-G950F cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Borsada bilgisiz bir yatýrýmcýyým.Temel analizden-teknik analizden anlamam. Kulaðým delik deðildir. Kimse benim yazdýklarýmdan etkilenip iþlem yapmasýn.(eski nickim : hallederiz )
Hastayim ben bu hisseye. Nasil bir ask bu ya..
Mutlu akuden bugune neler gosterdi bize.
Kendi adima konusayim. Gonul isterki cok daha kazanayim lakin korkmuyirda degilim.
ÝnsaAllah hepimiz icin en hayirlisi olur.
Sabýr ...devam yýllarýn acýsý ederi belli herkes bi deðer Biçer bazýsý 70 bazýsý 80 bazýsý 90 bazýsý 100 bakalým bizim hedeflere ne zaman ulaþacak... ytd
Þimdi ne dersiniz üstad eskiler toplantýya kadar böyle ateþli olur mu sizce veya toplantýda birþey mi haber mi var Karar mý çýkacak düþünceniz
Sayýn yatýrýmcýlar çok taze arsa satýþ haberi var. Bize emsal olabilir. TATGD bornavadaki arsasýný satmýþ hem de peþin fiyata...
Arsa ve bina
Ýzmir Bornova Kazýmdirik Mh., 9272,40 metrekare
02.08.2019 ve 24.09.2020 tarihli özel durum*açýklamalarýmýz ile Þirketimizin makarna ve unlu mamuller iþ kolundaki*faaliyetlerinin durdurulmasýný takiben, Ýzmir ili Bornova ilçesinde bulunan*makarna iþkoluna ait gayrimenkulün uygun koþullarýn oluþmasý halinde satýþý*için çalýþmalara baþlandýðý kamuya açýklanmýþtý.
*
Bu kapsamda gerçekleþtirilen elektronik ihalede, söz*konusu gayrimenkul için Ýzka Ýnþaat Taahhüt Mühendislik Ltd. Þti. tarafýndan*verilen KDV hariç 85.500.000 TL tutarýndaki teklif en iyi teklif olmuþtur.*Alýcý firmadan 5.000.000 TL teminat mektubu alýnmýþ olup; satýþ iþlemi*gayrimenkulün ihalede belirlenen koþullar üzerinden satýþý için nihai yönetim*kurulu kararýnýn alýnarak satýþ bedelinin tahsili*ve tapuda devir iþlemlerinin tescilini takiben*tamamlanacaktýr.
Konuya iliþkin önemli geliþmeler sermaye piyasasý düzenlemeleri çerçevesinde yatýrýmcýlarýmýzla paylaþýlacaktýr.
Yer Ýmleri