-
Son 2 gün işlemleriyle yabancı takası 70 bine dayandı gibi eğer tarihi tl zirve dener ve geçerse bu algı makinalar algoritmaları daha da agresif alabilirler. Şubat sonu aşkı süresi bitmesiyle mart ayı ilçe belediye ve binlik planlar yeniden gündeme gelebilmesi bilanço değerleme ve akabinde genel kurul zamanı. Derken yılın ilk çeyreği bitmiş olacak zaman nasıl akip gidiyor inanılmaz bir şekilde. Asıl mucize 14 yıldır imarın çıkmaması dile kolay 14 yılın sonu yaklaşmış bir zahmet tahta yürüsün koşsun artik. Tüm gerçek yatırımcı paydaşlarıma hayırlı bol kazançlar dilerim.
-
Ben geçen hafta tarihi zirveyi göreceğini sanıyordum düzelme oldu yada kafasına vurdular temennim sizlerin haklı çıkması bu hafta kırarız inşallah...ytd
-
Her gün saat 3 gibi hareket başlıyor. Robotun saatini 3'e ayarlamışlar galiba.
BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-

Originally Posted by
relax42
Her gün saat 3 gibi hareket başlıyor. Robotun saatini 3'e ayarlamışlar galiba.
bugün 3den sonra satışa geçti. Aşağıda bekleyen 100 lük alışlar benim. Ben aldıkça aşağı basıyor. Bu hafta 2000 tamamlayıp beklemeye geçeceğim. Yatırım tavsiyesi değildir.
-

Originally Posted by
Tbarist
bugün 3den sonra satışa geçti. Aşağıda bekleyen 100 lük alışlar benim. Ben aldıkça aşağı basıyor. Bu hafta 2000 tamamlayıp beklemeye geçeceğim. Yatırım tavsiyesi değildir.
Kızdırma arkadaşları, zaten moralsizler...
-
Robot bir heyecan katıyor ama ımardan ötesi yalan bu kâğıtta.
-
Isterlerse çok rahat kopar gider demek ki daha keyfi gelmemiş spekciklerin. Eh onlarda bu keyif bizde de çok şükür bu sabur oldukça böyle sürünmeye devam.[emoji16]
-

Originally Posted by
Gazmanbaba
Isterlerse çok rahat kopar gider demek ki daha keyfi gelmemiş spekciklerin. Eh onlarda bu keyif bizde de çok şükür bu sabur oldukça böyle sürünmeye devam.[emoji16]
muratlı hakkınızda o kadar laf söyledi. Birden kayboldunuz. Bir kaç ay sonra geri döndünüz ama eleştirildiğiniz konu hakkında tek kelime etmediniz. Normal yazmaya başladınız. Şimdi de Muratlı denen üye yok. Neden bu forumda hep fantastik şeyler oluyor. Hisseye bir artısı eksisi yok ama sabah programları gibi saçma işler olunca insan ister istemez merak ediyor
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri