bist de bu düşüsün geleceği çok belliydi. turgg harici hissem olsaydı satardım. biliyorum bu şelale devam ederse hiç bir kağıt dayanamaz amaa imar çıkarsa da 150 cepte diye düşündüğüm için o riski göze aldım. belki 120 ye düşeriz ama imar çıktığı gibi min. 150 ye fırlarız diye düşünüyorum.
hee düşünce ayrı , psikoloji ayrı ; bakarsınız ekrar karşısında bi anda sinirlenip satabiliriz de .özellikle ekrana baktığınız zaman planladığımızdan bambaşka hareketler yapabiliyoruzzz.
amaa böyle 1 günde ,bist ve bütün kağıtlar çökmüşken moraller bozukken ,böyle yazmak şahsen hoş olmuyor gazmanbaba. bizden çok daha bilinçli ve tecrübelisin . yazdıkların doğru olsa bilee; ilk düşüşte böyle bir uslupla yazmak bence hoş değil.
neyse arkadaşlar önder turmuş 'un paylaşımına ne diyorsunuz ? uzun zamandır mesai harcadığımız diyor ; bu ay güzel bi haber gelebilir mi ki acaba ?
Borsada bilgisiz bir yatırımcıyım.Temel analizden-teknik analizden anlamam. Kulağım delik değildir. Kimse benim yazdıklarımdan etkilenip işlem yapmasın.(eski nickim : hallederiz )
Yer İmleri