Tarihi günlerden geçiyoruz. Spek azgýn köpek gibi saldýrmaya baþladý. Patrondan azar falan mý yedi? Burada malý satmayacaðýz diye yazdýklarýmýza mý kýzdý desek, yýllardýr yazýyoruz zaten. Sonumuz hayrolsun.
Tarihi günlerden geçiyoruz. Spek azgýn köpek gibi saldýrmaya baþladý. Patrondan azar falan mý yedi? Burada malý satmayacaðýz diye yazdýklarýmýza mý kýzdý desek, yýllardýr yazýyoruz zaten. Sonumuz hayrolsun.
Ömrünün sonuna kadar eþeðe binmek tense bir sene ata binmek yeðdir.
Maymun diyor ki bana taþ atmayýn vuramazsiniz.
Muz atarsan yaklasirim.
Þimdi muz atanlar var.Ama farkýnda olmadan koca bir taþý yiyecek.
Maymun aðaçtan düþtüðü an bu iþ biter.
Turgg
24 Subat
156.80
Hemen yukarý dönmesi için ya yukardan alanlar malý verecek yada kuvvetli alýcýlar gelecek þu aþamada alýcý gelmesi zor ihtimal onun için sýkýcý seanslar baský olmasý daha mantýklý geliyor bana olasý haber akiþi da zaten bunlara bir süre daha baský kurmalarýna olanak vermekte.
Kýþa vade ben bur beklenti içinde deðilim hatta imar çýktýðý anda bile buranýn satýþý yada proje üretmesi ciddi bir zaman alacaktýr hatýrladýðým kadarýyla bursa arazisi bile 1.5 seneye yakýn sürmüþtü satýþ görüþmeleri ve satýlmasý.
1 yýldan kýsa vadesi olanlar þimdiden kendilerini hazýrlasýnlar.
Zaten tersi olursa sýkýntý yok herkes kazanýr en kýsa zamanda ama gerçekçi olmakta fayda var bist düzeltmeye gitmiþken spek bu fýrsatý sonuna kadar kullanýr diye tahmin ediyorum.
Özetle 7 senedir bekleyenler zaten arsa satýlana kadar burada kalmayý gözüne kestirmiþ olanlar.
Yukarýdan alan malý verecek demiþsiniz, bu tahtada kaç lot mal verilebilir? Malý almak istiyorsa tahtada ona göre pozisyon oluþturmalý. Baskýlamak için harcadýðý mallarý, geri alacaksa bu sefer alýþ tarafýnda bonkör olmalý.
BLA-L09 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Valla kaç lot vermiþ ben bilemem ama twitter ve ýnvestung turgg topiklerinde yorumlara bak millet ana avrat düz gitmiþ bazýlarý þirkete mail atmýþlar demek ki ciddi zararda olan bir kitle oluþmuþ. Ben sadece okuduðumu gördüðünü söyledim yoksa takas kimde nerden bilebilirim. Kemin merhemi olsa baþýna sürermiþ.
200-210 dan maliyetlenendir o küfredenler. Satana kat kat fazlasýyla malýný yerine koyma fýrsatý tanýdý yýllardýr. Her tavanýn arkasý düþüþle baþladý güne. Böyle salakça tahta yönetimi mi olur. Þimdi hacimsiz düþürüyor, satan olduðu için mi düþüyor sanki. Kendisine satarak hacimsiz basýyor. Meydan onun bildiði gibi oynasýn. Bana sökmez.
BLA-L09 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Yer Ýmleri