Sayin eski paydaslar, gecenlerde dayanamayip az bir miktar ile de olsa 150 maliyetle geri geldim. Amacim sembolik de olsa ekibe geri katilip filmin sonunu beraber izlemek.
Sayin eski paydaslar, gecenlerde dayanamayip az bir miktar ile de olsa 150 maliyetle geri geldim. Amacim sembolik de olsa ekibe geri katilip filmin sonunu beraber izlemek.
Hayýrlý olsun sn tarlacý sizin geldiðinizi tahmin etmiþtim siz yazmasanýz ben size yazacaktým kalb kalbe karþýdýr. Birde Bu bist denen bataklýðýn kanunlarý genelde gerçekleþir mesela her zaman derim bir malýn en iyi alýcýsý onu en son satandir.
Malum bir baþka gerçekte spek malý vermiþse o fiyat bir süre direnç olarak çalýþýr.
Sn tarlacý bu sefer eski tarzýnýzda almadýnýz pasif takýldýnýz deðil mi.
Sakin spek ekmeðine yað surmeyin yukarý tarayarak.
Hazýr yazmýþken aklýma gelen bir þeyi daha paylaþayým.
600 tl 1000 tl gibi fiyatlar sosyal.medyada havada uçuþuyor bu nedemek onu irdeleyelim bin tl hisse baþý olursa m2 fiyatý 100.000 yüz bin tl demektir oda kabaca 7.2 milyar tl yani kabaca 1 bir milyar dolar demek malum sitelerde emlak siteleri bu araziye emsal olabilecek yerler 8 10 bin tl civarýnda en tepede 18 20 bin tl civarý da ilanlar görmüþtük.
Yani demem o ki siz siz olun sýrf elinizde mal var diye de hayal kurarken çok abartmayin .
Peki bu hisse 600 ve üzerini hangi þartlar da görebilir derseniz
Valla yarýn batacak þirketler kuruþ fiyatlardan 30 50 70 tl fiyatlara gittiði bir ortamda malý paketleyen spekse o zaman istediði yere götürebilir.
Ama emin olun o mal sizde bende ise hak ettiði fiyata bile senelerce gitmeyebilir.
Özetle spek malý bize vermeye devam ettikçe yukarý hareketler dirençle karþýlaþacak demektir.
Dýþardan kuvvetli yeni alýcý dalgasý gelmedikçe yada temel olarak arsa satýlýp bir fiyat oluþmadýkça bu döngü bir süre daha devam edebilir.
Tüm gerçek yatýrýmcý paydaþlarýma hayýrlý bol kazançlar dilerim.
Kemerleri baðlayýn eski günlerde ki gibi frenler patladý serbest düþüþ moduna girdik. Umarým þarampole gitmeden þoför koltuðunda biri olur.
Yýllarca yaptýðý iþ neydi, yukarýdan alanlarýn maliyet düþürme çabasýný kullanýp o düzeyde de verip, daha aþaðý çekmek. 20 liralarý öyle gördük. Bugün ayný iþi 200 üstü fiyattan beri yapýyor. Telegramcýlara twitçilere böyle verdi Þimdi kusturmadan gitmesi zor gözüküyor. Bizim durumumuzda deðiþiklik yok. Burada olanlar blok halde lotlarla bekliyor. Ek alým yok, satým yok. Ýþte bu da tahtacýya dert olsun.
Ama itiraf etmek lazým 200 tl iyi fiyatmýþ bu tahta her zaman satanýn yaninda oldu. Sat aþaðýdan al durumlarý becerene bravo.
Teknik takas olarak maliyet düþürmek için alýnan her lot ve kademesi olasý yukarý tepkilerde olasý direnç bölgeleridir.
137.30
19.03.2021
Artýk çok can sýkýcý olmaya baþladý.
BLA-L09 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Yer Ýmleri